Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Anuila a jaka ty masz dawke tego afobamu bo ja mialam 1mg i bralam z tego pol,tylko ze po tym pol krecilo mi sie w glowie pierwsze dni i zaraz usypialam a tak po 3 dniach bralam te pol i juz mi sie nie krecilo ale bylam senna no ale ja go na noc tylko bralam

baskabaska i aga1791, chyba nie zostawicie mnie tutaj ? Oczywiście, że mam profil na nk, ale rzadko tam zaglądam, bo mnie drażnią dodawane tam zdjęcia i komentarze przez małolaty typu *jesteś cudna* *śliczna**wyglądasz jak królewna* bla bla bla. Mój profil jest częściowo zablokowany, żeby mi nikt głupot nie dopisywał.

Gość aniula1031

Baskabaska może masz racje wezme pól na noc ale ja boje sie cos mi sie po niej stanie :( ale cóż spróbuje dzisiaj i wezme rano ,tak antydepresant mam przepisany i wykupiny i czekam az dobrze się poczuje po afobamie i mam barać CITABAX 20 może znacie ten lek :)więc zwiekaszma dawke od dzić tego afobamu a to sa tabletki afobam 0,25 mg dziele ją na 4 cześci i może dlatego tak słabo na mnie dziala .... hmmm boje sie ich brac ja wogóle boje sie brac takich tabletek i mam wrażenie ze sie uzależnie szybko ,a chcem za 3 msc starac sie o nastepne dziecko i dlatego sie tak boje ....