Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agnieszak masz wszystko z tym cholesterolem w jak najlepszej normie , niewielkie wahania moga byc ba nawetjest tak ze z jednej krwi inne panielaborantki strzela dwa inne wyniki nieznacznie ale jednak . Na prawde sie nei przejmuj jesli faktycznie byloby powyzej 200 tot ak moglabys przeciwdzialac ale tak neiwielkie roznice i odstepstwa od tych granic ktore sa ciagle zmieniane nie maja znaczenia . jestes zdrowa . Glowa tez wyjdzie w porzadku zoabczysz

Nie moge tu dłużej zostać, bo musze zrobić jeszcze kanapki starszemu synowi do szkoły. Wstaje wcześniej ode mnie, bo dojeżdża 20 km. Wybaczcie mi, jeżeli nie będę tu mogła być tak często jak bym chciała, ale będę Was czytać codziennie i odezwę się. Jesteście WSZYSTKIE cudownymi, wrażliwymi osóbkami ze zdrowym ciałem, tylko chorą duszą. Agaficek, trzymaj się dziecinko, dbaj o te swoje dzieciaczki, niech one będą Ci motorem do działania. Tak bardzo chciałabym Cię przytulić! Traktuję Cię ze szczególną uwagą, bo przypominasz mi zagubioną sarenkę w lesie. Jest Ci chyba najtrudniej z nas tu wszystkich, bo jesteś właściwie sama na świecie ze swoimi problemami. Ale wiedz, że masz nas i możesz w każdej chwili liczyć na pomoc. Bardzo Was wszystkie kocham! Spokojnej nocki. Dobranoc pa pa

Nareszcie beda cos w tv puszczac, moje seriale hihi:)) Agnieszko wspolczuje Ci zlego samopoczucia, ja wczoraj koszmar przezywalam, az mnie tesciowa musiala wziasc do siebie, dzis z rana tez zle, straszne te zawroty sa, az nie mozna nic zrobic,ani sie skupic na niczym(ja nawet glowe w bok skrecic nie moge),ale teraz sie lepiej czuje, po tym spacerku...wszystkie jestescie super kobitki:)) ciesze sie ze moge z Wami pisac:)

Wlasnie ogladam szpilki na giewoncie, nie ogladalam tego wczesniej bo nie przepadam za ta aktorka z dlugim nosem,ale musze sie pochwalic, ze...tam bede obrazy mojej tesciowej, bo wypozyczyli do filmu, wiem ze maja byc w jakiejs sypialni... a i jeszcze bedzie tam jakis chlopczyk co jest utalentowany i bedzie mial szkice...te szkice to tesciowa malowala:) jakby ktos ogladal:)