Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Matrz niema za co:)) postanowilam ze zrobie badania wszystkie na nowo, lacznie z rezonansem.. bo te moje zawroty sa beznadziejne i ja juz nie moge tak zyc. Jesli wyjda badania okej, to wtedy bede brac leki cital i xanax i chce sie wyleczyc. matrz powiedz jak sie dzis czujesz? czy lepiej? twoja wypowiedz bardzo mi pomoze, bo wiem ze bierzesz juz 7 dzien tak? te leki? wiem ze poczatki sa dosyc trudne,ale jak organizm sie przyzwyczai to potem chce sie zyc, a mi sie nie chce na dzien dzisiejszy przez te moje dolegliwosci.:(

A ja znów sama zostałam w domu mimo mych okropnych dolegliwości, muszę robić postępy by nie brać tabletek. wiecie zrobiłam się bardzo wrażliwa na słonce i dźwięki, a to nie jest od nerwicy ani tężyczki, coś mnie łapie, to chyba alergia:/ bo mnie w nosie kręci.

Gość violunia 71

Witam wszystkich... to znowu ja po dłuzszej przerwie ale z ta sama nerwica i tymi strasznymi objawiami Co sie dzis dzieje z głowami kochani taki straszny ucisk opasujacy głowe i lęk ze zaraz mi cos peknie i bedzie koniec... A przy tym w dodatku nie umie dotlenic głowy nie wiem czy to zrozumiecie tego sie nie da opisac co to za uczucie oddycham a cos mnie sciska z tyłu na szyji i nie puszcza masakra:((( Czy ktos przeszedł takie objawy jak ja mam ???? Pozdrawiam i mecze sie pewnie do wieczora z tym swinstwem:(

Violunia jeśli odczuwasz napiecie na szyi to idz do lekarza i zrob rezonans bo czasem te objawy to od tego, ja tez bede robić bo mam straszny ucisk w glowie, gdzie jakby mi na uszy i oczy padał:(( okropieństwo z tymi uszami, ktoś z was tak miał też, jakby przez szybę wszystko słyszeć, tężyczka mi spokoju nie chce dać, bo tych cwiczeniach behawioralnych troche mi lzej z objawiami ale slaba jestem taka ze jak bedzie zle to jade do lekarza

Wiesz że nigdy się nie pytałam czy jest wyleczalna:)) a nawet nie chcę wiedzieć bo od niej się nie umiera, ważne że jest odczówalna tak że wiem że to ona i nie umrę. a reszta dolegliwości to ja nie wiem skąd. słuchajcie, muszę coś zrobić, moja mama jest chora, ma problemy zdrowotne a żeby lepiej się czuła musi schudnąć, by mieć operację i by cukrzyca jej nie dała popalić, do tego jest ciągle zestresowana, pracuje 24h na dobę, nie ma chwili odpoczynku wszystkim się martwi, wszystko robi sama, wczoraj była w kinie z siostrą mimo zmęczenia i przez caly film trzymala telefon by szybko wezwac pogotowie tak sie czuła:*(((( plakac mi sie chce, bo nasza rodzina sie rozleci jesli cos jej sie stanie, nie iwem jak mam jej pomoc, ona juz sie poddala, nie ma sily dbac o siebie, nie ma czasu myslec o tym....jestem zalamana i sama chora, musze cos zrobic by ozdrowie i pomoc w czymkolwiek. Mam nadzieję że to moje choróbsko to tylko stres bo to przezwyciężę wtedy i mój syn będzie mieć oparcie i nie będzie cierpieć a gdyby coś złego się stało pfu pfu to moja mama będzie dbała o wszystko tylko że ona już sił nie ma, wstaje o 7 czasem o 6 a kładzie się 4 ,czasem 5 rano,

Gość walencjanka

Agaficek co z tym Twoim Facebookiem? Ej, wiecie co.. trochę mnie niepokoi, że spałam 11 godzin a już chce mi się znów spać:/ W ogóle prawie każdy pisze, że ma problemy ze snem, tzn. że nie może zasnąć, ja nigdy przenigdy nie miałam takiego problemu. Ja się kładę i śpię.

Dziewczyny ZEMDLALAM dzisiaj!!!!!!!!!!! bylam sama z corka, na szczescie pani sasiadka mnie ratowala, dala wody, zmierzylismy cisnienie mialam 140/100 puls 97, szybko przyjechala moja tesciowa, ja nie moglam sie uspokoic, wzielam hydroksyzyne, szybko do lekarza, jestem u niej z corka, boze jak ja ja kocham ze mi tak pomaga i ze jestem u niej, traktuje ja jak swoja mame!!!!!!!!! moj maz chyba zostanie na wsi, z reszta i tak ma prace od rana do wieczora i dlatego bede tutaj, zebym sama nie byla. kurwa........mam tego dosyc co sie zemna dzieje tak bardzo sie boje. cczuje sie bezpiecznie , wiem ze mam wsparcie,,,,ale zeby miec takie zawroty glowy;/;/;/ moja tesciowa mnie bardzo rozumie, bo tez ma nerwice ale zupelnie inaczej ja odczuwa, z reszta nauczyla sie z nia zyc, widzicie moja mama tez ma nerwice, jakie to wszystko glupie, tyle ludzi ma nerwice!!!!!!!! dziewczyny napiszcie mi cos milego, tak mi smutno jakos, ze tak mi sie stalo...oby badania wyszly ok, to jesli to nerwica, bede brac leki, trudno niech sie dzieje co chce .... JA JUZ NIEMAM SILY