Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

matrz bierz leki, nie omijaj dawki dopiero tydzien bierzesz, poczekaj na efekty wytrwaj badz silna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze cie!! nie bedziesz taka zrujnowana jak ja:(((((((((( nie rob tego bledu jak juz zaczelas brac leki!!!!!!!!!!!!! powodzenia

Stoi stara babcia w aptece w ogromnej kolejce. Podskakując, kręcąc się pogania wszystkich: - Szybciej! - Co się szlajasz? - Szybciej! Kiedy w końcu doszła do kasy krzyczy: Szybko lek na sraczkę! Szybko! HEHE,pa ide sie polozyc, bo mnie mąz woła:)

Gość walencjanka

Agnieszkaficek, ja tu z interwencją facebook*ową! jeśli była to rozmowa na chacie to mam nadzieję, że nic nie odpisałaś i nie otwierałaś żadnych linków jakie ten ktoś wysłał! to jest wirus! często taka wiadomość przychodzi niby od kogoś kogo masz w znajomych, ale to jest ściema! Jeśli kiedykolwiek dostaniesz (dostaniecie) wiadomość po angielsku z *hey, how are you?* ignorujcie to, nawet jeśli jest to wiadomość od znajomego. Mój kolega załatwił sobie tak komputer i zablokował konto na facebooku. Friendship w tym kontekście oznacza znajomość w sensie przyjęcia do znajomych. Jeśli napisał thanks for friendship, to znaczy, że albo wysłał Ci zaproszenie do znajomych i czeka na potwierdzenie, albo już potwierdziłaś, tak czy owak, chce żebyś pomyślała, że to na prawdę Twój znajomy i zaczęła z nim gadać.

Dzień dobry wszystkim, jak poranek, ja się czuję beznadziejnie słabo wraz z uciskiem w głowie, jeśli on się powiększy wraz zatykającymi się uszami to pojadę na pogotowie!! wiecie, co jest z tymi naszymi lękami? trzeba je podważyć, i pozbyć się fizycznych dolegliwośći to wtedy nasz organizm nie bedzie alarmowac ze cos zlego sie dzije i te lęki się zmniejszą. jestem ostatnio taka beznadziejna. naprawdę się boję.

Hej wszystkim. Tak madzik, odemnie zaczepka:)) Ja o 3.30 juz nie mialam spania, zasnelam o 5 a teraz jakas zakrecona jestem. Nadal mam nogi jak z waty hmm kiedy to sie skonczzy........ bezsensu..., ale nastawilam sie pozytywnie na dzisiejszy dzien, sloneczko jest, pojde sie opalac, pobawic z corka, potem maz przyjedzie i bede musiala jechac z nim do banku. zycze wszystkim milego Dnia:)

Witajcie, ja dzisiaj na spokojnie. Wszytsko ok i pod kontrola, zmeczona jestem bo po pracy i zaraz ide spac bo dzisiaj znow na noc. Czytalam was wczoraj w pracy, ale nie mialam czasu zeby cos napisac. Podoba mi sie to, ze potraficie tak fajnie zartowac i stworzyc taka przyjazna atmosfere, czy wy sie znacie poza forum? Kasia, Madzik mam nadzieje, ze dzien mimo wszystko minie wam bardzo pogodnie i spokojnie. Badzcie dzielne dziewczyny, wiem ze to nie jest latwe, bo wczoraj to ja plakalam na forum o rady i pocieszenie, ale przeciez musi sie dac uwolnic od tej chcoroby. Musimy byc dzielne. Trzymajcie sie cieplo, zajrze po poludniu

Kurcze ja znowu mam zawroty glowy, a to powoduje lęk przed wyjsciem, niewiem jak to wytrzymam:( ile to bedzie trwac jeszcze?:( kurcze taki ladny dzien a mi sie wszystko kreci to mnie przeraza! czy ktos ma takie zawroty jak ja przy nerwicy? czemu tak jest?

Witajcie:) Baskabaska no właśnie nie woła mnie mąż,a mógłby czasami haha.Kasia może zrób sobie morfologie jak masz czesto takie zawroty i jest Ci słabo. Mysza25 nie znamy sie,jedynie widziałysmy swoje zdjęcia na nk lub fb:). Agaficek ja tez mam codziennie bałagan. Tez posprzątam ,ugotuje i idę na miasto,bo muszę kupic jakis prezent,bo w sobote idziemy na imieniny (znowu picie....haha). A cos mnie gardło poboluje:(

Ehh...a ja znów pół głowy nie czuję, słabo, zawroty, na piątek do internisty idę bo mam ucisk na głowę. jeśli będzie gorzej nie do opanowania to na pogotowie pojadę, póki co czuję że słabo mi z powodu tężyczki a tylko reszta mnie straszy czyli ucisk na uszy i to nieczucie:/ nowe dolegliwości. kasia rób badania i masz cudowny dzień by zapisać się do psychoterapeuty, mówię od razu ci się lepiej zrobi.