Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was!Już chwile nie pisałam , bo czekałam na efekt jaki dają mi leki i nie wiem co robić otóż chyba dzisiaj nie wezmę tej tabletki na noc bo chcę zobaczyć czy będę się tak samoczuła jak brałam, ale nie wiem czy tak można ominąć jedną dawkę. Bo ogólnie popołudniami czuję się dobrze nie mam tej jak to się mówi derealizacji czy jakoś tak i widzę normalnie, ale rano to jestem otumaniona i mam to coś .Odpiszcie czy mogę tak zrobić?I kiedy to minie czy jak biorę 7 dni mirtagen 15 to powinno to już minąć, czy jeszcze powinnam zwiększyć dawkę na 30 czy odstawić wogóle czy co robić .Odpiszcie please

Megi71 ja robie tak, że jak nałoże np bazę to na chwilkę wkładam pod lampę, potem następny i jak już nałoże na cztery jednej i kciuk drugiej reki to wtedy trzymam w lampie ok 2 -3 minut. Jak bedziesz chciała nałozyc od razu na wszystkie to żel może ci spłynąć na skórki i wtedy będzie odchodzić. Pamiętaj że trzeba omijać skórki. A lampę wyłączaj za kazdym razem to oszczędzisz żarówki. Jakby co to pytaj.

Agniesia, właśnie kupiłam na allegro zestaw do żelu. To nie to samo co tipsy. Nakładasz go na własne paznokcie i wcale nie muszą być długie. Ten żel po prostu je utwardzi, że nie będą się łamać a i lakier dłużej się trzyma. Dobrze mówię aga1791? (bo tak bym chciała, żeby było)

Dziekuję dziewczynki za słowa otuchy. Też mam nadzieje że to nic groźnego. Meguś kochana przeczytaj jeszcze raz co ci napisałam (może coś nie jasno, ale szybko pisałam sorki). Nakładasz na 1 wkładasz do lampy na chwilke (jakieś 15 sek) potem 2 itd. Jak nałożysz na 4 palce jedenej ręki to nałóz na kciuk drugiej i do lampy na 2, 3 min. Potem odwrotnie druga łapka.