Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Ja zapytam mojego psychiatry jak to jest na oddziale psychiatrycznym moze wezme skierowanie i pujde do szpitala niech tam mi wprowadza ten lek i potem niech mnie wypuszcza juz na lekach bo ja innego wyjscia nie widze bo wiem ze w domu nie odwarze sama sie ich brac

Witam wieczorkiem. Dziewczynki co się dzieje? Kasiu weź sobie połówkę xanaxu. Naprawdę nic ci nie będzie. Z nim to tylko trzeba pamiętać, żeby nie brać za długo bo uzależnia, ale ja brałam przez 20 dni i żyję i powiem ci, że gdyby nie uzależniał to brałabym go cały czas i nie szukała nic innego. Na mnie działał super. Ja wiem że się boisz sama to mam. Spokojnie weź i zobaczysz, ze ci pomorze. Mnie xanax nie usypiał, ale ja go brałam na noc 1 tabl i cały następny dzień był ok. Agaficek posłuchaj Megi71. Ona dobrze gada. No i Rolnik co nie chciał użyczyć tych kombajnów też ma rację. A jezeli uważasz, że dla ciebie dobrym rozwiązaniem jest pójście na oddział to tak zrób i z tego co się orientuję to nawet nie trzeba mieć skierowania. Dzwonisz, umawiasz się na wizytę kwalifikacyjną i już. Wiem bo też już się o to dowiadywałam. Baskabaska czy ty przed braniem pramolanu miałaś wysoki puls?

Gość Rolnik 1973

Jak był zły to dostawałem inny, aż któryś trafiony. Ja nie miałem uczucia senności. Ja mówiłem lekarzowi że muszę normalnie funkcjonować bo robota w polu nie poczeka i tak mi dobierał. A zomiren to był złoty środek na doły i lęki.

Kasiu afobam mnie usypiał,ale na noc... Jak już zmęczona byłam a mnie ataki brały... Łatwiej mi się zasypiało- to najlepsze stwierdzenie. Pierwszy raz pamiętam wzięłam w dzień przed wyjściem do sklepu bo myślałam,że nie dam rady dojść... bałam się jak na mnie podziała tak jak Ty sie boisz,ale... Wyszłam normalnie, bez lęków nic mi nie było :) Dopiero po kilku godzinach zachciało mi się spać,ale to taka reakcja pewnie... Organizm dostał coś nowego.

Powial wiatr, deszcz leje, az mi lzej :)) i taki apetyt mnie naszedl ze zjadlam 2 kotlety, kromke z serem i szynka, i jeszcze banana zjem:) ciesze sie bo calymi dniami nieraz nic przelknac nie moge;/ ogladam kabarety z mężulem hehehe poprawil mi sie humor, moze tez te upaly nas nerwicowcow wykanczaly... jakie to jest dziwne, jeszcze godzine temu mialam ochote sie powiesic a teraz jest lepiej:)