Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Megi71 no ja już taka jestem. Miałam iść do spania, ale mój stary mówi: *napisz koleżance, bo spać nie będziesz, przecież ty zawsze się musisz ze wszystkiego wywiązać przed czasem* haha. No ja już taka jestem i to po części dlatego mnie dopadła ta cholera. Zawsze chcę pomóc jak się komuś coś dzieje. Nie patrze na koszty (aksięgową jestem) i potem ląduję z jęzorem do samej ziemi, bo tu jeszcze swoje mam do zrobienia. A tam. Tak to juz z nami jest.

Paula czytamy, tylko ze tutaj tak szybko wszyscy pisza he he he, ze nadazyc nie idzie(ale to dobrze) jak czat hihiihi. Agus przezyjesz noc, rozluznij sie troszke, piwko sobie wypij:) wlacz fajny film, ja ogladam tvn style:D i zasniesz:) a rano bedzie juz dobrze

Aga1791, tak jest- myślę, że pramolan by dobrze na ciebie działał, ja teraz tylko 1 tabl. biorę ale jak już pisałam kiedyś brałam 4 dziennie i było ok. Wczoraj byłam w rejestracji i podałam karteczkę z lekami, które chcę żeby mi rodzinna przepisała i dziś odebrałam gotowe recepty, a był tam też m in. 2x pramolan i 2x antydepresant (zotral), także widzicie jak sobie robię na skróty bez żadnych kolejek załatwiłam sprawę i mam zapas leków na dłuższy czas Tak Aga1791, my nerwicowcy mamy chyba tę wpólną cechę, że się wszystkim przejmujemy i w nadmiarze nawet solidne jesteśmy...