Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agniesia, goście nie dojechali.... hahaha..bo z samochodem mieli coś nie tak, jutro mają przyjechać i znów czekam... i tak cały weekend spieprzony, bo dopiero wieczorem się dowiedziałam i to jeszcze przez córkę, a nie bezpośrednio przez nich. Miałam nerwa oczywiście... A ta tężyczka Magdzik23 to objawy kropka w kropkę takie same jak nerwica...i jak tu odróżnić?

Witam , wiem że to prawie niedorzeczne ale nie nalezy walczyc z nerwica a jej sie poddać , poddać się jej objawom , masz ochote sie przewrocić to się przewroc , zobaczysz za chwilke wstaniesz masz mieć zawal , miej go , będziesz życ nadal , nie wysmiewam na prawde uwierzcie to cholerstow chcebyswie sie temu przeciwstawiali a to nei tak poddsaj sie temu zyj z Tym a to minie gwarantuje masz objawy miej je nie boj sie ze umrzesz , bo tak nie bedzie a jesli choroba chce bys miala guza w glowie a miej pomysl ze zyjesz z guzem tyle lat jestes ewenementem wrecz trzeba zbadac ten organizm ze jest tak doskonaly izmoze zyc z rakiem tyle lat , nie walczcie poddajcie sie temu , brzmi to irracjonalnie ja wiem ale jakposiadziecie ta umijetnosc bedziecie wielcy zobaczycie nie nasmiewam sie , wspieram . Pozdrowienia wielkie , bedizecie zyc zobaczycie ale czy nei szkoda tych straconych lat , ja wiem zegadam jak wiekszowsc ale ale jak sie sam zastanowqie nad soba to wiecie jednak kurde mam raqcje szkoda zycia warto pomyslec zyje to zyje a jak bedzie koneic to coz zdrowaska i czesc . Czasem trak trzeba podejsc a bedziecie zyc wszyscy zobaczycie . Zdowka wiele ale to wiele i olewka na maksa za wszelka cene na prawde

Dano chciałabym mieć takie podejście i na początku miałam tak że żyłam z tym przez chwilę jak z przeziębieniem ale nowe rzeczy których zaczełam się bać doszły. ja boję się myśleć o śmierci bo mam synka półtorarocznego i muszę dbać o niego. baskabaska widzisz, ta tężyczka to ja nie wiem czemu mnie złapała, przyszłam tutaj bo myślałam że dodatkowo mam nerwicę ale już sama nie wiem. dziś w nocy bolały mnie nogi od napinania mięśni, ale na chwilę nie zwróciłam uwagi i zasnełam. wiem że tężyczka polega też na skurczach ale podobno czasem te skurcze są wewnąrz a nie na zewnątrrz . muszę się spytać mojej pani neurolog. idę bo me dziecko głodne i skacze koło mnie

Były mąż sięodezwał aż mnie w żołądku i gardle ścisneło:*(( chce małego zoabaczyć, dziewczyna musiała z nim zerwać by zechciał. będę musiała iść z nimi a ja przez tą chorobę jestem taka beznadziejna i pewnie jak by coś mi się stało to by on mi nie pomógł:( nie liczę nawet na to ze da cokolwiek na alimenty, A tak poza tym znów zmienił numer

Witam dziewczynki. Mnie wczoraj tak rozbolała ta głowa, że aż płakałam i musiałam wziąść tabletki. Dzisiaj byłam na akupunkturze i poprosiłam Panią doktor o igły na ból głowy. Jak leżałam to myślałam że zwariuję takie lęki miałam, ale jakoś wytrzymałam. Ogólnie dzisiaj czuję się kiepsko. Chyba tak mnie wymęczył ten ból głowy. Jezu mam nadzieję że ta akupunktura mi chociaż trochę pomoże, bo mam coraz mniej siły na walkę z tą cholerą.

Ah ten bół głowy aga szczerze współczuję, jak boli mnie głowa to nawet nie zasnę i mi nie dobrze, kieydś brałam dwa apapy i pomagało a teraz i tych tabletek się boję:/ boję się brać cokolwiek, nie powiem czemu by nie nakręcać. wspominałam coś ze ma przyjsc moj byly mąż do syna. hahah....dzwonił że nie przyjdzie, może wieczorem:/