Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agaficek próbuj, może ci się uda i bedziesz dumna, że bez leku sobie poradziłaś. Ja Ci życzę sukcesu z tym lękiem. Afobamu też nie można brać za często bo uzależnia. Ja mam ten lorafen i ze strachu przed uzależnieniem i reakcją na niego nie wziełam ani jednej tabletki. Pomyślałam sobie że jak juz będzie tragicznie i zupełnie nie do wytrzymania to może wezmę (nie raz jestem blisko). Aga więc próbuj i powiedz sobie że afobam zawsze zdążysz wziąść. To jest bardzo trudne sama wiem, ale może się uda.

Witam. Mysmy własnie wrócili z Zakopanego. Głowa to tak mnie boli,że chyba zwariuje,jeszcze dostałam miesiączkę. Nadodatek jak bylismy w karczmie,poszłam do wc i zatrzaskiem rozciełam palec jeju oczywiscie panika,ze niemam jak odkaźic,a to w ubikacji,kazdy dodyka,zarazki,bakterie itd.,więc zamówiłam piędziesiątkę czystej i polałam po palcu,ale dalej mam schizy,az wszyscy się ze mnie smieją,źe panikara jestem.

Agaficek gratulacje!!! Zapisz sobie ten sukces wielkimi wołami i przyklej na lodówce. Czytaj zawsze w takich sytuacjach. Nawet jak pomoże w 5 na 10 to i tak jest to wielki sukces. Agniesia widzę, że ty masz tak samo jak ja z tymi toaletami publicznymi. Ja to drzwi otwieram łokciem a wodę spuszczam z papierem w ręku. Teraz i tak już są przyzwoitrze, ale jeszcze kilka lat temu to ja wolałam w lesie. Nikt by mnie nie zaciągną do publicznej toalety. Widzę, że moje dzieciaki też tak mają.