Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Tak baskabaska daje rady ale jak sa zwsze chorzy to musze byc caly czas przy nich bo ten maly lubi mnie tulic jak jest chory teraz zasnol wiec ide sie okapac,moje male biedactwo ja terz dostalam antybiotyk a nie wykupilam bo mi kasy braklo ale bende musiala jutro go wykupic bop tez mam temperature i mi coraz gorzej

Agniesia, ja z tymi oczami dziś też miałam od samego rana, a na mieście jak byłam to prawie nic nie widziałam, wieczorem w domu mi przechodzi, a jak wstaję to mam cały nos zapchany i to nie od dziś, już kiedyś pisałam o tym, chodziłam do różnych laryngologów i nic mi nie zaradzili, teraz już nie chodzę, czasem sobie płukam nos wodą z solą ale codziennie mi się nie chce.

Gość agnieszkaficek

Dziewczyny leze i ogladam na tvn fajny film o tancu moim martzeniem bylo kiedys tanczyc wsumie jak wchodzilam zawsze na dyskoteke jak zaczynalam tanczyc to tez wszyscy sie patrzeli a dziwczyny uciekaly a moj stal dumny jak paw ze jego dupa tak tanczy,baskabaska jak naprawde bende jutro sie tak zle czuc to on zrobi obiad on tak jest dobry jedynie co to nie umie sprzatac,zaraz wypije coldrex moze troche mi przejdzie.mykam bo leci

Afobam wzielam okolo 17... widocznie przestaje dzialac... Czuje sie dziwnie,zreszta mam mdlosci przez ta krew ,ktora pluje od rana,okazalo sie ,ze to z zeba... Krew+ropa nic przyjemnego. Wczesniej juz zdarzylam sie nakrecic,ze pewnie jestem na cos powaznego chora bo czytalam troche w internecie, dopoki nie znalazlam,ze to z zeba... eeehm :( Ide parzyć tą melisę.

Ogolnie zauwazylam,ze przez te leki siedze ciagle w pokoju,najlepiej sama... Z domu nie ma mowy zebym wyszla, siedze juz tak praktycznie miesiac. Dzis jak wzielam ten afobam to wyszlam... Czulam sie troszke przymroczona,ale nie krecilo mi sie w glowie i nie mialam lęków. Za 2 tygodnie lece do Polski do psychiatry... baskabaska myślisz,że mogę brać codziennie polowke afobamu? przez te 2 tygodnie? Bo nie umiem funkcjonowac normalnie. Z gory dziekuje, za poswiecona chwilke :)

Gość Rozyczkaaa

Witam ja juz byłam w kościele i cały dzień spokój mam :) nie spałam w nocy serducho mi waliło jak nie wiem jak wróciłam z kościoła miałam strasznie gorace powietrze przy oddychaniu i poszłam zmierzyć cisnienie mam 142/78 puls 110 powiedziałam mamie a ona powiedziała,ze ja mi nie spadnie za 30 min to mi da połówke leku na ciśnienie.Moze przez to serce mi tak nawala,bo (teraz tez)