Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrej nocki tym co idą kimac:) Magdzik a moze jakbys Ty miała u swojego boku tą drugą połówke to tez by Ci bylo inaczej. Bo widac,ze Ci ciezko,bardzo przezywasz wybryki byłego męza. Ja nie sugeruje,źe masz szukac na siłe,bo prawdziwa miłosc sama przyjdzie w swoim czasie,ale tak sobie pomyslałam. Agaficek ja tez tak jem jak prosiak normalnie. Dziewczyny jaki teraz kawał usłyszałam hahaha

Gość agnieszkaficek

Dobra jeden jest taki ze z tym co jestem teraz to nie jest ojciec moich dzieci tamten mnie zostawil jak moj maly sie urodzil i go poznalam i pokochalam i dla moich dzieci to on jest ojcem oni wiedza ze nie prawdziwym ale go kochaja bo tamten nas olal i tez ma dwoje z inna kobieta i tez mnie wkurza ze tam na tamte dzieci bracuje zarabia a na te mam marne 400 zl alimentow.a tego drugiego nie mam odwagi wyznac bo to cos okropnego

Gość agnieszkaficek

I dlatego madzik rozumiem cie co czujesz bo ja to wszystko przerabialam gdyby nie marek to do dzis bym plakala ze prawdziwy ojciec moje dzieci olal i ze ich nie kocha jak widac nie liczy sie kto dziecko zrdobil tylko liczy sie ten ktory naprawde kocha i wychowuje.a najlepsze jest to ze daleko szukac nie musialm bo marek to byl moj sasiad

Gość agnieszkaficek

Dobra powiem wam ale nieskreslajcie mnie prosze wiecie jak ojciec moich dzieci mnie zostawil to moja kolezanka mi dala sprubowac amfetaminy i wpadlam wciag brania bralam przez rok codziennie asz kiedys poszlam do mamy z placzem powiedzialam co robie i mama z markiem mi pomogli z z tego wyjsc,bo jak poznalam marka bralam za jego plecami i o tym niewiedzial i dlatego tak sie boje o moje zdrowie ale mowilam to lekarce psychiatrze i powiedzieli ze to nie przez to branie.wiem ze robilam zle ale jak juz raz sprubowalam nie moglam sama z tym skonczyc wiem ze juz nigdy tego nie wezme i tak zaluje tego ze to guwno bralam