Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dziewczyny a ja smaze frytki haha. A jestem taka zakręcona,ze myję ziemniaki i wlalam do nich płyn do naczyn jakos tak odruchowo. A to te od płynu dam mezowi jak z pracy wroci hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza
baskabaska Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Agaficek, a ty masz od urodzenia tę nerkę? bo poczytałam trochę i jak tak to nie masz się czego martwić, a jak nie to w razie co, z jedną się normalnie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 A wiecie co ja dzis zrobilam wczodzilam po schodach i tak sie zakrecilam ze poszlam pietro wyrzej i weszlam sasiadce do mieszkania fajnie co Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niewiem bo jak lezalam w tym szpilalu to mi zrobili usg i nie mam pojecia czy od urodzenia czy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
baskabaska Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Agniesia haha z tym płynem ...grunt, żeby nie wiedzieć co się je, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Baskabaska pewnie,że tak...w restauracji czy w knajpce tez nie wiemy jak gotują haha. Moja siostra ma jedną nerke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Baskabaska to jak ona jest powiekszona to zle?bo na tym wypisie pisze ze jest tylko powiekszona i ze pozatym bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kobietki nie starscie jutro zaraz lece do lekarza znow Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Agaficek ale jak Ci lekarze nic nie kazali z tym robic i nic Cię nie boli...to po co się dodatkowo nakrecasz. Ale pewnie jak ma Cie to martwic to idz to skonsultować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dokladnie pisze tak przerost kolumny lewej nerki co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
baskabaska Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Agaficek, nie jest źle nie zamarwiaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Agaficek ale cos Ci w szpitalu mowili,kazali z tym isc do specjalisty? Boli Cię cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie nic mi nie mowili czesto boli mnie z tej lewej strony nie asz tak bardo i czest ale czasem boli jak nie umie np kupy zrobic to wtedy boli mocniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Moja siostra dostała bardzo silną grype i okazało się,ze ma trzy nerki,ale tamte dwie nie pracowały,dlatego musialy być usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Agaficek bo pewnie masz zatwardzenia! I od tego Cię boli:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja za bartdzo wszystkim przejmuje i mysle tylko o sobie wieci moj facet mial ostatnio cisnienie 200 prawie i poszedl z dziecmi na spacer bo ja go wygonilam ale zemnie samolub co?i wyslam go do lekarza i dala mu tabletki na dadcisnienie kazala porobic mu badania a on ich niezrobil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Aha to ladnie ha ha ale ze mnie panikara Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Syrop z jemioły jest dobry na nadcisnienie. A bo chłopy to niewiadomo kiedy im cos jest,bo moj jak ma katar to ojej antybiotyk by brał odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość marlenna Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 czesc dziewczyny co dobrego u was ? widze ,że chumorki dopisują, to fajnie . mi kolejny dzien zleciał dośc znosnie , tylko mój pies szczekał w nocy na dworze przez pół godż i sie obudziłam , byłam taka zła bo nie mogłam pózniej zasnąć a do pracy trzeba wstać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Aga kup sobie suszone sliwki na zatwardzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To wlasnie ja taka jestem mam katar i juz po antybiotyk lece a ten moj to jest taki wytrzymaly na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Hej marlenna:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Aha to kupie i duzo ich musze zjesc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość agnieszkaficek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam marlena Cytuj Odnośnik do komentarza
Agniesia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Na katar antybiotyk????? To Ty boisz sie wziąc tabletki na lęki,a na katar antybiotyk bierzesz! Ej Aga Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi