Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Naległa mnie ta głowa wreszcie ale ból mi zabrał pól dnia a tu tyle roboty przed niedzielą. Widze też, że wszystkie czujemy się dziś do dupy. Agaficek jak wyświetla Ci się nr tego co cię dręczy np stacjonarny to dzwoń na biuro obsługi i poproś o nazwisko właściciela numeru (tu go podaj). Jeżeli to komórka a wiesz jaka to sieć to też zadzwoń do biura obsługi ze swojej komórki i poproś o to samo, chyba że skubaniec ma telefon na kartę to go nie namierzysz. Jak nie przestanie to postrasz cymbała że zgłosiłaś ten jego nr na policji i jest w tej chwili namierzany. Będzie srać w gacie ze strachu!

Gość agnieszkaficek

Wiem ze mialam nie palic ale sie znow zdenerwowalam i widzisz jak to ze mna jest,nie to nie jest adorator to jet jakas laska nie wiem o co jej chodzi a skad ma nr nie mam pojecia juz jej pojechalam.u mnie znow pada deszcz tak przelotnie

Gość Magdzik23

Tak tak megi ma rację, a u mnie nagle dopada mego okropny paralizujący lek przed smiercia, cale me ciało sie napina i mija, i znow to samo, aleta mysl jest tak silna, tak silny ten lęk dziewczyny jest, czy moze te tabletki przestaja dzialac i bedzie wracac wszystko ze zdwojona siłą? co myślicie. boje się wieczora a tak nigdy nie miałam . nie jest lekko.

Gość Magdzik23

Agnieszka ficek , od początku biorę tyle samo, chociaż lekarz mi przez tel mówił co kilka dni jak mam zmieniać dawkowanie. może to skutki uboczne albo ta tężyczka bo się bardzo od wczoraj zdenerwowałam wiec to tez moze byc to, w poniedzialek zadzwonie i sie zapytam.

Gość agnieszkaficek

Szczerze to ja jak bym nie byla chora to sama bym chetnie sobie nowego poszukala nie myslcie ze jestem jakas lafirynda ale brakuje mi milosci uczucia przytulania i wsparcia bo on jest pozbawiony uczuc serca i sumienia,od pol roku jest zimny jak glaz

Gość Magdzik23

Agnieszkaficek, nie jestescie po slubie wiec jaka lafirynda, dziewczyno gdyby nie choroba to i ja bym sobie poszukala kogoś! ale tym razem bede chciala znalezc kogos kto naprawde bedzie mnie kochac calym sercem a ty powinnas przemoc swe lęki i odpierdzielić się!!!!! i poprostu sama wyjść trzasnąć drzwiami i już!!!! i nawet jak sie nie przelamiesz to skocz do sasiadki odczekaj z 3 godziny:) i przyjdz rozmarzona i milczaca