Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro mam ciężki dzień, zreszta nie tylko jutro, bo aż do poniedziałku gdyż muszę duże zakupy zrobić na wyjazd męża, który jedzie w poniedziałek, a to w aptece trzeba mu leki kupić,a to torbę, a to jedzenie itp...i w większości za niego muszę myśleć,żeby niczego nie zapomniał, bo jedzie daleko. Ja to pewnie wszystko odchoruję, bo to nie pierwszy raz i wiem z doświadczenia. Spadam tymczasem i życzę Wam wszystkim, a w szczególności Agnieszceficek dobrej i bezbólowej nocki.

Gość Rozyczkaaa

Witam serdecznie wszystkich nerwusów.Do Pani agnieszkoficek- mnie tak samo brzuch boli wczoraj to ak bardzo,ze nie mogłam wysiedzieć,az słabo mi się robiło pierwszy raz miałam takie silne bóle miesiączkowe dziś juz lzej bo wziełam tabletkę.

Gość agnieszkaficek

Rozyczkaaa nie mow mi zapani ja mam dopiero 25 lat,aga ja tez dzis jestem tak nabuzowana tak mnie wszystko wkurza ze szok,i jeszcze tak duszno na dworze w mieszkaniu i mi duszno przez ten okres ani posprzatac nie moge bo tak mi slabo z tego bolu

Gość Magdzik23

Dzień dobry, dobrzez znów być na tym forum, coś mnie złapało wczoraj od 20 do teraz tylko leżę albo śpię, jedynie po co wstałam to kąpiel i śniadanie i znów ale teraz będę musiała się jakoś ogarnąć bo mój synek już do wieczora będzie na nogach a rano moja mama pomogła. Tak mi się płakać chce, to takie okropne to co mam:( wczoraj to wszystko było takie nierzeczywiste jakbym miała się już porzegnać z życiem , dzisiaj to samo ale czuję przewagę tężyczki ,napady gorąca do tego, jak napinałam ciało to na chwilę było lepiej i tak całą noc się napinałam i rozluźniałam, wiecie, ja czasem nie mogę uwierzyć że to przez ten stress. wczoraj się z moją przyjaciółką pokłóciłam, bo mój syn ją ugryzł (on ma półtora roczku) a ta że go też ugryzie, że ja mu nie mogę pozwalać na to, że ona nie będzie leżeć jak kłada i pozwalać się gryźć....nie wiem co ją ugryzło ona nigdy taka nie była, tak się zdenerwowałam że płakałam pół dnia potem, do tego były mąż od rur i kurw wyzywał mnie i straszył sądami i ja musiałam się z moja adwokatką konsultować a wieczorem ciach i mnie złapało.....koszmar jakiiś.

Gość Magdzik23

Ja to kiedyś, robiłam , tak że jak czyste rzeczy zostawiał na szafkach lub podłodze to je wsyzstkie wrzucałam do kosza na brudy i nie miał potem co na siebie włożyć , a jak zostawiał brudy to wkładałam je do szafki:D i mówiłam że nie będę sprawdzać czy to czyste czy brudne wieć niech wrzuca tam gdzie powinien.

Gość agnieszkaficek

I wiecie co mnie wkurza ze moje sasiadki sa takie szczesliwe codziennie sie ubieraja w cos innego a jak ta p...a ciagle w domu,boze co ja mam dzis za glupi dzien tak zla jeste wszystko do dupy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wkurza mnie to ze jestem chora dlaczego ja.cale zycie w dupe kopane

Gość Magdzik23

Mój syn takich faz jeszcze nie ma a co do pedantów, to mój były mąz mówił do siebie pedant ale tylko i wyłacznie do kogoś, bo jak ktoś robił to on pedant, poprawiał ale sam robił syf i wtedy było ok*:/ agnieszkaficek, ja nie wiem czemu kopane takie jesteśmy, wiesz albo trzeba mieć miękkie serce i twardą dupę albo mądrą głowę:/

Gość agnieszkaficek

Wkurza mnie juz ta choroba ten strach przed smiercia ja niewiem jak to bedzie od wrzesnia jak dam rady te dzieci do przeczkola zanosic.naszczescie mieszka blisko mnie mlodsza siostra i od niej syn tez bedzie chodzil do tego samego przeczkola co moje dzieci i ja cos powiedziala ze moze ich brac po drodze i odbierac,niewiem jak to bedzie i tak zyc ciagle w strachu wiecie jak mnie to meczy!!!!!!!!!!zawsze bylam pelna zycia,bylam biedna ale cieszylam sie kazda chwila bylam usmiechnieta a teraz nie dojs ze dalej nioe mam za dobrze z kasa to ta choroba.i gdzie tu sprawiedliwosc powiedzcie nie pamietam takiego dnia od kiedy jestem chora zebym sie obudzila rano i nie bala sie czy bedzie lek czy nie

Gość Magdzik23

Agnieszkaficek wiem co czujesz gdyż mam tak samo, dosłownie a nie chcę nawet myśleć co bedzie dziś w nocy bo po wczorajzej klótni z bylym i kumpela od 20 lerzalam i tracilam kontakt z rzeczywistoscia, a dzis z rodzicami i rodzenstem sie poklocilam bo zaczeli sie nabijac z mojej choroby i do tego miec pretensje ze kontaktuej sie z ludzmi w sposob taki a nie inny czyli przez komp albo kom. i ze me dziecko wszystko psuje, ma poltora roczku i nie psuje ale oni sobie tak gadają. tak sie zezloscilam ze wyszlam i plakałam cala droge i po drodze wojkow pelno i cioc spotkalismy i m isie lepiej zrobilo, zeszlo ze mnie ale boje sie nocy bo wiem ze tezyczka dzis za te nerwy mnie ukarze

Gość Rozyczkaaa

Agnieszkaficek-A ja mam dopiero 17 :) więc tak głupio trochę mówić Pani na ty.Kurcze a mi znów się coś dzieje było 2 tygodnie lekkiej przerwy od lęków itd dalej ich nie ma ale znów się dziwnie czuje.Kurde te uczucie jakby to sie nie działo na prawdę dziś tak miałam strasznie mi sie mieni w oczach,a jak juz coś zrobię np.posprzatam po podnoszę coś cięzkiego to się tak trzęsę nie wiem dlaczego ;(