Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Dziewczyny pamiętacie moj wcozrajszy wobuch co do mojego byłego. ten dupek rzucał kur....do mnie i nie chciał mi powiedzieć gdzie jest i októrej wróci z mym synem bo był z taką laską która męża sama zdradza, i ma dziecko pol roku mlodsze od mego syna i ta dupa ma tak samo na imie co ja. i napisałam memu byłemu że kolejne widzenia bedzie miec tylko przy mnie bo jesli on dziecku tak maci w glowie i tak mnie traktuje przy jakiejsc kobiecie to inaczej jak chce to niech idzie do sądu

Gość Magdzik23

Baskabaska właśnie wiem, gdyby on normalnie ze mną porozmawiał powiedział: sluchaj spotykam się z kims na kim mi zalezy, nie masz czym sie martwic biore mlodego z nia na spacer i bede o tej i o tej godzinie to przeciez jakos bym przelknela, gdyby mnie szanowal i dobro jego syna bylo ponad jego. co za gnój . jutro obdzwaniam całą rodzinę jego plus to ze ide do adwokata! niech spada na drzewo, dziecko bedzie odwiedzac tylko przy mnie, nie bedzie kur...do mnie rzucac przy tej dziewczynie i synie, i nie mowic mi gdzie jest z mym dzieckiem,. dziewczyny bardzo mnie to boli, tak bardzo.........boje sie ze wszyscy tu odwroca sie przeciwko mnie,.....muszę bronić mego syna, najwyżej się yprowadzę do innego miasta i zaczne nowe zycie:(

Gość Magdzik23

DZIEŃ DOBRY! :) jak noc mineła bo ja do 4 nie spałam bo mój synek się ppodziębił i pŁakusiał. dziś obdzwaniam rodzinę mego byłego by poinformować ich o tej niespacznej historii jaką wam opisałam. nie będzie mi utrudniać życia,. to przez niego mam takie nerwy. tylko on potrAFi mnie tak z rownowagi wyprowadzić. tezyczkę czuję znow bo wczoraj tak płakałam z nerwów bardzo. jak małe dziecko:( zła na wszystkich byłam. muszę się zapytać psychologa swojego jakie jest najlepsze rozwiązanie z tej całej sytuacji bo jesli ja myślę że robię dobrze a dobrze nie jest to chyba jednak to jest jakiś znak

Gość agnieszkaficek

Witam wszystkich madzik tak mi przykro ze masz przez niego tyle nerwow i przykrosci,musisz cos z tym zrobic bo te nerwy cie wykoncza i jeszcze twoj stan sie pogorszy.ja dalej nie mam miesiaczki zaraz ide po test ciazowy,trzymajcie kciuki zebym nie byla :-[

Dzień dobry! Własnie wróciłam z apteki. Kupiłam tę neospazminę. Ale to okropnie śmierdzi! Przypomniało mi się dzieciństwo, bo czymś takim pachniało w domu mojej babci. MAGDZIK! Czy Ty masz kogoś w rodzinie aby Cię wspierał w walce z byłym? Jeżeli masz podstawy to powinnaś isć do sądu i żądać widzeń dziecka z ojcem tylko w obecności osoby trzeciej! AGAFICEK! Nie przejmuj się tym okresem, bo im bardziej bedziesz mysleć, tym dłużej bedziesz czekać. Zrób test i się uspokoisz. Ja przez całe życie mam kilkudniowe opóznienia. Widzę, że mój wczorajszy temat nie chwycił. Czyli wszystko z Wami ok. To też dobra wiadomość.

Agaficek! zanim antydepresant zrobił swoje trochę upłynęlo ale jednoczesnie dostałam alprox i on mi ratował życie. Z czasem potrzebowałam go mniej aż do sporadycznych potrzeb tzw.doraznych. I tak jest do dziś. Są dni kiedy wydaje mi się że już nie działają, bo lęki mam częste i wtedy biorę alproxu cześciej. Wcale nie czuję się otępiała tylko tak cudownie błogo i spokojnie. Biorę go tylko wtedy gdy czuję pierwsze objawy, które umiem rozpoznać. Zauważyłam, że gorzej się czuję tuż przed miesiączką a po jakby się normowało. Aga Twoje mdłości nie są spowodowane głodem? BO ja to się muszę zmuszać do jedzenia. Np dzisiaj jeszcze nie jadłam śniadania. Tak, że opinia iż po antydepresantach się tyje to też mit, choć biorę je od tylu lat. NIe przytyłam ani deka, a wręcz schudłam mimo, że nigdy nie stosowałam żadnych diet. WŁasnie, a jak to jest u Was, zauważyłyście, że przybrałyscie na wadze?...

Gość agnieszkaficek

Ja od choroby przytylam 10 kg.niewiem czemu ale od kiedy zachorowalam zrobilam sie gruba moze przez to ze nigdzie z domu nie wychodze prawie bo sie boje.a co do mdlosci wlasnie zjadlam i zrobilo mi sie nie dobrze.ja tez nie lubie gotowac dzis niewiem co bedzie na obiad moze kupie gotowe pierogi i ugotuje