Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Ja teraz mieszkam u niego w mieszkaniu bo wynajmujemy ale mam swoje mieszkanie tez ale one jest zadluzone i grozi mi eksmisja a pozatym jest tam wilgoc myslalam zeby isc do ops zeby mi jakos pomogli dali na jakies farby pomogli jakos ale boje sie wlasnie ze zabiora mi dzieci bo jak nie umiem im zapewnic warunkow to co ze mnie za matka a zadluzone jest dlatego bo oplacamy tutaj te raczej on polaca,ja juz niewiem ja zwariuje po co ja sie przeprowadzalam na to mieszkanie pod jego dach chcialam zeby dzieci mieli lepsze warunki nie musieli w tej wilgoci byc no to mam za swoje

Gość marlenna

takiemu typowi wałozyłabym sprawe o pobicie i poszłabym do tego domu matki , przedstawiłabym swoja sytuacje i na pewno ci pomoga .Twoje dzieci nie mogą życ z takim typem bo one tez cierpia i na pewno to wpłynie na ich psychike , uciekaj od niego .!!!!!!!!!!!!!1 Ty też sie wykańczasz przy nim , stad twoje samopoczucie jest złe , to damski boksre!!!!!1 Ostatnio tez byłam na policji i złozyłam swojemu byłemu mezowi sprawe o grozby karalne , nie pozwole sobie na takie historie , nikt mi nie bedxzie groził!

Gość marlenna

poruszyła mnie twoja historia od poczatku Agnieszkaficek ale musi sie mimo wszystko wziąć w garsć i iść na przód dla siebie , swoich dzieci!!!!!!!!!!!1 musisz miec spokój w ciagłym stresie nie mozna zyc . gdybys mieszkała we Wrocku to bym ci jakos pomogła , nawet poszłabym z toba do tych urzędów , wsparła na duchu .

Gość agnieszkaficek

Dziekuje marlenna dam rade z tym wswzystkim zawsze mialam ciezko i z tego tez wyjde musze bo mnie kiedys ten idiota zabije ale dobrze ze sa takie osoby jak wy, ktore pomoga i doradza dziekuje wam bardzo,moja roksanka tez juz niechce z nim mieszkac ale moj daniel z nim bedzie ciezko bo on jest za nim stasznie glupi bo ten cwaniak jest taki ze jak robi awanture to zaraz poniej kupuje dziecio jakies exstra zabawki,ale roksanka mu dzis powiedziala ze ona niechce od niego nic chce zeby juz do nas nie wraca,wiec ona mi daje sile i dam rady musze