Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Skrab to co mamy tylko o nerwicy pisac tak tak sobie zyczysz to co o naormalnych problemach dziennych pisac nie wolno jak sie komus niepodoba to niech nie czyta,czytaj tylko posty wktorych opisujemy problemy choroby.ha ha ha nie mam pytan nerwica lekowa a nie poradnik!!!dziewczyny slyszalyscie koniec piszemy tylko o nerwicy bo mamy zakaz bo jakis ktos tak kazal ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i jeszcze raz ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja bende pisala o czym mi sie podoba nie bedzie mi nikt mowil co moge a co nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agnieszkaficek

Agniesia pierwszy bunt twojego malego he he,wiecie ja mialam jezde znow z moim facetem i wyprowadzam sie od niego bo mi polamal 2 zeby wiec od jutra moze mnie niebyc troche na forum bo komputer jest jego niewiem co zrobie bo niemam ani pracy ani kasy ale wiem jedno jestem juz spakowana i jutro mnie siostra przewiezie z tymi rzeczami,teraz siedze i placze bo niewiem co dalej chyba samobojstwo popelnie

Tylko promolan 1 miesądz podstawa nie myśleć o tym zając sie czymś a objawy miałem też za******* tak jak opisujecie nie chce się mi pisać jakie bo wiecie a potem zapomniałem o ty dziadostwie od czasu do czasu sie nasączę i jest oky

Hahaha skrab! czym ty się nasączasz? czy tym o czym myślę, a nie chcę reklamować?? Agniesia, pomyśl, pomyśl może coś w tym jest, może czegoś ci brakuje? Moje robactwo co mi się śniło to źle oznacza, tzn. mam walczyć z wrogami..a jak zabijałam te insekty to znaczy,że pokonam wroga...hahaha...trzeba zatem iść i walczyć...a może to chodzi o naszą francę?

Gość marlenna

witajcie , przeczytałam te ostatnie posty i az mi sie włos nastroszył! coś za duzo tu smutku i nerwowości . Powiem szczerze ,, ze czasami az boje sie zagladac bo wiekszośc sie nakreca . Dziewczyny ja to wszystko rozumiem ,,że to nerwica itd ale pomagajmy sobie pozytywnym nastawieniem a nie dołujmy sie . Wile razy pisałam o afirmacjach , pozytywnym mysleniu itd ale mała ilosc z was zwraca na to uwage .Rozumiem ,też to ,ze człowiek musi sie wyrzalic komus bo yego kazdy z nas potrzebuje ale na boga starajmy sobie jakos pomóc ! prosze o zrozumienie i przepraszam jezeli kogos uraziłam ;)

Gość marlenna

U mnie tez nie jest za ciekawie ale musze sobie jakos radzic ! mam tez kłopoty z byłym mezem , mam chore oczy , ta nerwice cholerna itd ale cóz trzeba sobie radzić zeby jakos zyc w miare normalnie ona nie moze nas zdominowa ! Zawsze jak sie budze to się ciesze ,że przezyłam i jestem po to by przezyc kolejny dzień , widocznie Bóg tak chce ! więcej wiary moj kochani!!!!!!!!!!

Gość marlenna

musi byc lepeij ,tylko trzeba mocno tego chciec ( chyba ,że niektórzy nie chca ) życie jest piekne tylko ludzie sa żli i wcale nie musimy z nimi przebywac , odsunac sie od nich . Zrobiłam to i wiem ,że jest mi z tym dobrze , jestem z tymi którzy mnie rozumia i sa szczerzy . poprosze o troche usmiechu;)))))))))))))))