Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Agniesia, ja mam tak z tym sercem ale przeważnie jak spokojnie leżę, bo jak jestem w ruchu to nie czuję, a że leżę przeważnie dopieroprzed zaśnięciem to wtedy też zaczynam panikować i żeby tego nie czuć zaczynam się ruszać. Agniesia, dziękuję za nr telefonu, skorzystam- a dziś zadzwoniłam tam gdzie poprzednie pismo pisałam i przez telefon mi powiedziała ale pisać już muszę sama, bo ona do poniedzialku nie zdąży mi napisać. Tak to jest, że jak się pismo np. do sądu napisze to czekasz na odpowiedź miesiąc ale jak Ty masz im odpowiedzieć to dają tylko 7 dni w tym jeszcze sobote i niedziele się wlicza... Marlenna, te darmowe porady u nas też są ale w wakacje nieczynne, przynajmniej tam gdzie ja mam namiar, poszukam jeszcze coś, bo jeszcze mi się przyda, to jeszcze nie koniec moich perypetii ale uzbrajam się w cierpliwość i staram się myśleć pozytywnie, bo inaczej to ciężko to odchoruję.

Gość agnieszkaficek

Teraz mi znow tali jakis bol jakby piorun przeszedl od glowy do oka zaczynam sie znow gubic w myslach i znow te mysli czy to napeno nerwica czy czasem niemam czegos w tej glowie albo czy nier jestem na cos chora a juz tak dobrze ze mna bylo

Gość marlenna

u mnie dziewczyny malowanie ,, masakra hi wszystko sie nosi ale jak to przy remontach! oprócz tego inne sprawy na głowie . Agnieszkaficek , mnie tez czasem wali serce jak młot ale te wszystkie objawy to tylko nerwica , niestety i do póki sobie z nia nie poradzimy to tak bedzie. Zeby to zwalczac trzeba pozytywnych mysli i duzo pracy nad sobą . a tak na osłode ,,, nawazniejsze ,że i tak nie tracimy pogody ducha hi hi bo z nas fajne babki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marlenna

To fakt od zeba sa rózne choroby dlatego trzeba dbac a ja tez zaniedbałam i teraz latam jak po ogien hi Mam oprócz nerwicy jeszcze jeden problem bo jestem niedowidzaca osoba i ta nerwica .Powiedxziano mi ,że przez moja wade wzroku moge miec jaskre a to prowadzi do slepoty ! Matko oby nigdy do tego nie doszło! i jak ja mam nie miec lekow

Marlenna w październiku często jest ładnie, ja zawsze wolałam mieć urlop pod koniec sierpnia, Bo myślałam tak jak Ty, wszyscy z urlopów, a ja dopiero szłam.. Agnieszkaficek, już kurcze nie będę pisać, bo ty się nakręcasz, a ja już też nakręcona, ja tego znieczulenia też najbardziej się boję i dlatego mam jeszcze wszystkie swoje ząbki gdyż wolę leczyć niż wyrywać, najgorszy ból wytrzymam przy borowaniu, żeby tylko nie wyrywać.