Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marlenna

Dobry wieczór dziewczyny! ale się za Wami stęskniłam ;)))))))))))))))) odwaliłam dzisiaj kawał toboty , jak to w domu i byłam u lekafza , dostałam skierowanie do laryngologa bo cos moje szko swiryje , pogadałam z nia ogólnie , fajna z niej kobita . Wyobrazacie sobie ,ze bez tabletek sie obyło ! brał mnie lęk ale powiedziałam sobie ,że sie nie dam w dodatku było jeszcze gorąco ! a ja szłam i kręciło mi sie w głowie hi hi jak pijana ale dałam radę . Wiecie co sobie mówiłam i to pomaga ; z kazdym dniem i pod kazdym wzgledem czuje sie coraz lepiej ! najlepiej to mówic zaraz po przebudzeniu

Gość Magdzik23

Dziewczynki, idę spać bo jutro fryzjer, rano , maż były ma przyjść po synka chyba go coś ruszyło ale to wam opowiem jutro. mam nadzieję że was tu nie zanudzam, co dzień jestem i czytam i piszę tu . dobrze mi z wami, szkoda ze wiecej osob nie ma fb chcialabym was wszystkie zobaczyć:* dobranoc , SPOKOJNEJ nocy, mnie tezyczka bierze przez nerw dzisiejszy wiec musze odpocząć

Gość pomozcie

Hej baskabaska- z tym pokojem to moze byc problem, bo nie mam prawa jazdy a musze jakos dojezdzac do pracy na to zadupie;/ ale dzieki za rady, jak zrobie prawo jazdy to o tym pomysle:) A tak apropo terapii wstrzasowej to macie racje:) Raz sobie taka zafundowałam:) bedac na wesołym miasteczku wsiarłam na najwyzsza kolejke w europie i do tego 126km na godzine jechała, po tym przez dwa miesiace nawet nie pomyslalam o nerwicy, no ale nasza kochana nerwica lubi wracac i nekac biedne duszyczki. buziaki