Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zuzanna777

Hej dziewczyny napisałam tak dlatego bo chcę w te słowa wkońcu uwierzyć i z tymi słowami mam zamiar zaczynać każdy dzień a tak naprawdę to nie jest tak super od jakiegoś czasu mam uczucie jakby mi mrówki chodziły po ciele normalnie fatalne uczucie no a co za tym idzie lęk przed jakimś paraliżem:-( czy Wy też tak macie jakby coś po was cały czas łaziło??????????????

Gość marlenna

to jest podstepna choroba , jak złodziej umysłu sie wkrada jak nie zrobi by nas głowa bolała to serce nam zacznie walic a jak jej sie to nie uda to tak nam zawiruje w głowie ,że bedziemy myslały ,ze odejdziemy , wszystko to przeszłam ,to był koszmar !

Gość marlenna

załamac sie to nie problem wystarczy nic nie robic i sie załamujesz moment ale wyjsc ztego to jest cos , to sztuka . Mozna sie tego nauczyc choc ciezko a ja jestem tym przykładem ,ze mozna . Tez mam dalej leki ale wiem co to jest i jak je odwalic i wpuscic w kanał

Ale się dziś rozpisaliście...i wesoło strasznie jest, a ja nie nadążałam czytać. Byłam dzisiaj zajęta na tyle, że nie siedziałam długo na necie, przyjechali młodzi (syn z dziewczyną) i poszliśmy w miasto i też było wesoło i to nawet bardzo. Kielce tu się dwoi i troi, żeby Was rozbawić i nawet mu się to udaje. Pogoda dziś dobra dla mnie, bo słoneczko było i nie gorąco, można było nawet na ławeczce posiedzieć i zjeść lodzika