Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Dziewczyny poznałam kogoś przez neta pierwszy raz , nigdy w do*/umu nie siedziałam a teraz pomyślałam a co:) i powiedzcie mi czemu mam coś takiego że czuję się brzydka i że mu się nie spodobam albo on mi , właśnie wysłałam mu zdjęcie a tak zwlekałam i boję się że jestem naprawde beznadziejna,. on też nie jest idealem ale w przeciwienstwie do mojego bylego ma jakies zainteresowania. i czekam co powie po tym jak zobaczył me zdjecie. :/ ktoś pisał że komuś libido spadlo czytałam ze przy nerwicahc sie obniza bardzo zwlaszcza mamusiom

Gość pomozcie

To ja pisałam, ze mam niskie libido. hmm niskie libido to malo powiedziane, dla mnie seks moze wogole nie istniec;/ i z tego powodu chlopak mi non stop robi wyrzuty. mowil ze go zdradzam a ostatnio nawet stwierdzil ze moze wole kobiety;/ koszmar poprostu

Hej hej, ale tutaj widzę forum się powiększa, i od razu bardziej aktywne się zrobiło:) Witam nowych nerwusów:) Aga1971 - to my prawie rówieśniczki jesteśmy z tego co czytałam wcześniej:) marlenna - ja też miałam teraz nawrót tej francy, też jestem po terapii, i już tez raczej sobie radzę sama teraz podobnie jak Ty, a leków nigdy nie brałam, bo uważam że je i tak trzeba odstawić kiedyś, a one i tak powodu nerwicy nie rozwiążą, sami musimy nad tym pracować, i póki nie zmienimy czegoś i nie będziemy żyć tak jak my chcemy to ta nerwica nie zniknie - no ale Ty jesteś weteranka jak ja więc na pewno o tym wiesz:) a,,,i do dziewczyn z atakami - póki nie znajdziecie powodu waszych objawów, i póki nie uwierzycie że to nerwica, doki będziecie wzywać pogotowie, szukać w necie chorób,ataki będą coraz silniejsze, wiem to z doświadczenia, przerabiałam nawroty choroby 3 razy....:(

Gość pomozcie

~Magdzik23- mysle, ze Twoje odcucia i niska samoocena sa zwiazane wlasnie z nerwica, ja tez tak czesto miewam;/ tylko ze ja po czesci mam powody, bo moj chlopak ciagle mnie krytykuje, potrafi mi powiedziec ze przytylam, albo zebym sobie nogi ogolila, albo zebym sie ladnie ubrala i uczesala jak gdzies wychodzimy;/

Gość Magdzik23

Agnieszkaficek przeciez ty wiesz ze nic sie nie stanie, mialas badania , mowili ci ze zawal ci nie grozi, opowiadalam wam o tym jak pani na pogotowiu mowila mi ze po stracie zony pan przyjechal z objawami zawalu a okazalo sie ze to stes, depresja dala takie objawy wieć agnieszka idz do kuchni i zrob sobie gorace kakao , na jedynce leci dziennik brithes jones:)

Gość pomozcie

Wydaje mi sie ze musze poswiecic wiecej czasu sobie. ja przestałam o siebie dbac;/ robie wszystko zeby moj facet byl szczesliwy. rano do pracy, po pracy gotuje obiad, sprzatam po obiedzie, robie pranie, myje sie i padam do lozka, i facet ma do mnie pretebsje ze nie mam ochoty na seks, ze mam nogi nie ogolone, brwi nie wyrwane. tak dzien w dzien. praca praca praca.. musze to zmienic i wziasc sie za siebie bo czuje sie jak bym miala 80lat

Ja dzisiaj byłam z synkiem i mężem na małej wycieczce i bylo super. Teraz mielismy isc na imprezkę ale nie wypaliła i nawet dobrze,bo cos mi się niechce. Też mnie tak zaczęło sciskć w klatce piersiowej ale mówie sobie,że to od pogody. Magdzik23 gratuluje postępu napisz jak tam randkowanie przez neta,a my nerwicowce musimy sie bardziej dowartościowac,bo przecież jesteśmy PIĘKNE:)haha

Ale ja żałuję, że kiedyś nie było dostępu do takich i podobnych forów, może tą francę bym wcześniej ujarzmiła i nie męczyła się z nią tyyyle lat, teraz czuję się raźniej z osobami przeżywającymi to samo co ja i bardziej rozumiem na czym polega to choróbsko. Tutaj możemy się wspierać i pocieszać, a to już duzo. Liczę na to, że Wy młodsi ode mnie szybciej pokonacie tą francę i przede wszystkim mniej chemii będziecie brać niż ja w swoim życiu, czasem niestety trzeba ale potem można schodzić i obywać się bez prochów, no chyba, że tylko ziołowe... Pomozcie, zgadzam się i ja, że lepiej zawczasu sobie poszukać innego faceta, bo ten najwidoczniej nie jest dla Ciebie, będziesz się przy nim pogrążać w tym g***e.

Gość agnieszkaficek

Pomozcie ja tez tak mam mam dwojke dzieci i czasem nie mam czasu dla siebie i jeszcze na dodatek przytylam troche i moj facet tez mi ciagle mowi wez cos z soba zrob ic na solarium kup nowe ciuchy,a najlepsze jest to ze jak bylam huda jak patyk to mi mowil zebym troche przytyla a jak przytylam to mowi zeby schudla.