Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Haha!! agniesia gadasz jak moja najlepsza przyjaciolka, tylek to ja mam z betonu!! kto kopnie tego potem boli a serce me cierpi. masz rację, jutro mam się z nim widzieć ale nie chcę, chyba poproszę mamę by powiedziala ze mnie nie ma, nigdy tak nie robilam ale ma gdzies syna, jemu tez ciezko jak widzi ojca odchodzacego raz w tygodniu a potem znika, albo poprostu odwalę się tak że zaniemówi!! i niech się zastanawia co będę robić. hihih okropne są baby:) co robić, mialam sie znim dogadac w sprawie alimentow ale juz drugi miesiac ma gdzies , dzis dostal wyplate a juz pusto w spizarni dzidziusia i powiedzial ze w poniedzialek moze cos da

Gość Magdzik23

Hihih:) ostro, mój ex chciał b moi rodzice spłacili to co on włożył w mieszkanie gdzie ja z synkiem i z nim mieszkałam to mu się w twarz zaśmiałam i zapytałam się czy jest dziwk....że mam go spłacać a jak go dorwał mój adwokat to kiwał głową na rozprawie nawet jak go nie pytali:) zawsze na tak hihihi. nie wiem czy powinnam się śmiać ale niech wie że stracił to co dobre, to co odwalanko i niech się poci i myśli gdzie wychodzę??:)

Gość Magdzik23

W jego wypadku to wygląd powinien pokazywać jego charakter a ma go paskudny a takie ciacho z niego, mimo ze sie zapuscil, i swinka się zrobiła z niego, chociaż już taki nie jest, jakbym go spotkała na ulicy to bym chyba go poderwała raz jeszcze jakbym nie wiedziała jaki jest

Gość Magdzik23

Hihihi kielce będę pamiętać jak coś to numer mam już zapisany w telefonie:) nie będę go podrywać drugi raz, czekałam aż się odkocham, chociaż wiele przeszliśmy, szok, naprawdę dużo, szkoda że tak mnie źle zaczął traktować bo historię mamy przez te 6 lat konkretną. po co ja to piszę, koniec byłych, chora jestem muszę się leczyć a nie wspominać i być zła.