Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Mi ten signopam przepisała kiedyś psychiatra ze Spółdzielni lekarskiej, byłam prywatnie, bo już miałam dosyć wszystkiego, a tak jak Magdzik miałam wtedy 2 małych dzieci, ta lekarka mnie wysłuchała i na podstawie tego co powiedziałam i jak wyglądałam ( bo myslę, że po mnie było widać szczególnie po oczach) to powiedziała stanowczo, że *nie będziemy się bawić w kotka i myszkę* i kazała brać ten signopam 3 x dziennie, chodziłam po nim chyba ze 4 dni jak kopletnie pijana ale potem zaczęłam się wręcz świetnie czuć.

Kielce, a my tu za lekarzy robimy?haha tak właściwie to należy samemu zacząć działać, mnie np. niedawno koleżanka podpowiedziała, że COAXILl na nią dobrze działa i to po pierwszej tabletce już, więc podeszłam do lekarki rodzinnej i *kazałam* sobie to przepisać i brałam cały tydzień to i czułam się coraz gorzej więc szybko odrzuciłam i oddałam to tej koleżance, już więcej tego nie wezmę.

Gość Magdzik23

Idę spać, bo zmeczenie wywołuje u mnie tężyczke. przytulę się do swojego synka i będę się modlić byśmy dai radę ze wszystkim, do tego z moja Panią adwokat się będę widzieć w sprawie alimetów a wlasciwie w sprawie ich braku ale nie wiem czy sie w to ladowac i z komornikiem zaltwiac by bylego meza dorwac, chce byc tylko zdrowa i szczesliwa, pieniadze sie nie licza przy tym, ale jak pomysle ze moj byly po 2 miechach znalazl laske ktore wszystko funduje, rzuca prace jak leci do tego ta laska ma meza i dziecko, sam rozwali swoja rodzine w pierdziela sie wdruga, co mu nie pasowalo w nas. grrr co robic, jak tu tyle na glowie