Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marlenna

Magdzik23 pisałas ,ze były Cie wkurza ja mam podobny problem . Tez jestem po rozwodzie juz 5 rok idzie a on mnie nadal wpienia mimo to że mam pełnoletnie dzieci ale wiesz jak jest ; małe dzieci , mały problem , duze dzieci duzy problem . Najwiekszy to właśnie on exs waszmosc tak go nazywam. On nie ma dla mnie litości , psychicznie chce mnie zgniesc , nie ma litosci dla mnie choc wie ,ze mam wiele innych kłopotów min to że jestem niedowidzaca osobą ! ale co go to teraz obchodzi .Wiec jak widzisz mam co ugrysc . Dzisiaj mnie cały dzien boli głowa i mam lekkie zawroty ale to raczej przez pogode magdzik , nie dawaj sie oni nie byli nas warci !

Gość Magdzik23

Wiesz ja bylam zzawsze buntownikiem i bylam nerwusem , a odkad zoastalam sama mama i jak zachorowalam to rozumiem jak moim rodzicom musi byc tez ciezko , tez placza:( tez nas jest 4 , mama trzyma wszystko w garsci, tato pomaga jak moze i ja chora, nie mogaca z domu wyjsc z malym dzidziusiem, sama, bez pieniedzy, niczego. rozumiem cie troszkę co musisz czuc bo ja wobrazajac sobie cos takiego placzę i bol czuję, a co dopiero ty. to cudowne że docenia się swoich rodziców, nie każdy to robi, twoja mama musiała być silną i wspaniałą kobietą, pewnie bardzo dużo z niej odziedziczyłaś dlatego na pewno niedlugo zapomnisz o chorobie a w sercu sama milosc bedziesz czuc a nie smutek

Gość agnieszkaficek

Madzik ja tez mam takie mysli co bedzie z moimi dziecmi jak mi sie cos stanie dopuki byla moja mama to bylam spokojna ze gdyby co to ona zajmie sie dziecmi,no ale musimy te czarne mysli odgonic musimy myslec pozytywnie

Gość Magdzik23

Marlena dziękuję mój ożenił się z pieniędzmi moich rodziców i jak już sponsora nie ma to się mści i nienawidzi że go wysterowaliśmy a my sami ledwo ciągniemy finansowo, a on myślał jak auto ktoś ma i dom malutki to niewiadomo co posiada, odszkodowanie chciał a teraz to taki dupek z niego ale w malzenstwie jeszcze gorzej. jak to mozliwe ze sie kochallo takich dupkow. masz racje olac ich

Gość agnieszkaficek

Tak madzik ja tez dopiero docenilam mame po urodzeniu dzieci ale dobrze ze zdarzylam ja za wszystko przeprosic bo ja jako nastolatka bylam tez okropna,teraz sobie tlumacze ze musze walczyc dla dzieci tak jak mama walczyla dla nas bo teraz moje dzieci mnie potrzebuja tak jak my wtedy mojej mamy

Gość marlenna

Agnieszkaficek * tak jak pisałas ,że twoja mama nigdy sie nie poddała mimo wielu przeszkód w życiu , tak samo ty wez z niej przykład z niej a na pewno byłaby z ciebie dumna! Moje dzieci sa juz dorosłe a ja dla nich bym wszystko zrobiła i one to wiedza , ze moga na mnie liczyc i to jest dla mnie najwazniejsze.

Gość marlenna

Wiecie co ,,,, z ta 40 to coś tak jest bo teraz wiem czego w zyciu pragne i chce i jeszcze jedno , nigdy bym za tego czopka nie wyszła! ha ha Z całego tego ozenku to mam wspaniałe dzieci i to tyle od niego . mój syn wczoraj skończył 18 lat a córka ma 20 , kochane te moje dorosłe dzieciaki dla nich musze byc zdrowa . Dzieci w kazdym wieku potrzebuja rodziców .

Gość Magdzik23

Tak patrze na to forum i bardzo duzo osob sie wczesniej przez nie przewinelo, a teraz ani widu ani slychu, ciekawe czy wyszly z tego, moje znajome sie wlasnie szykuja na impreze z przyjaciolmi a ja nie moge , nie potrafie, wiem to nie jest najwazniejsze, dobrze mi tu z synkiem mym spiacym kolo mnie spiacym z pupka do gory ale chcialabym miec chociaz swiadomosc ze moge wybrac. ze moge tylko tyle