Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

Ja bylam dzis z mlodszym synkiem na rowerze po domem bo uczyl sie jezdzic na dwoch kolkach godzine musialam za nim latac no ale sie nauczyl.teraz bylam z corka na badaniach i wrocilam musze troche posprzatac a tak mi sie juz niechce:-[

Gość Magdzik23

Agnieszkaficek cudownie sie czyta twoje wypowiedzi, takie NORMALNE, NIEZNERWICOWANE, TEZ TAK CHCĘ!! Moje dziecko dostało dzisiaj ATAKU histerii pierwszy raz, ma półtora roczku, nawet nie i taka jazda na dworze byla ze najpierw sie smiałam bo nie myslalam ze chyba sobie zarty robi, potem zaniemowilam bo nie moglam uwierzyc a na koncu chcialo mi sie plakac bo myslalam ze to przez to ze mu rodzine rozbilam i ta nerwice mam

Gość agnieszkaficek

Madzik kochana nie mow tak nie mozesz sie obwiniac,ja jetem taz strasznie znerwicowana i czasem taz jestem nie dozniesienia ale staram sie walczyc bo mam dla kogo za miesiac dzieci ida do przeczkola i musze walczyc zeby byc z nimi tez czasami jak spia ja placze bo mam wszystkiego dosc ale ocieram lzy wstaje rano i musze isc dalej,bo przez pol roku jak moja mama zmarla moje dzieci nie mialy matki bo liczylam sie tylko ja moja nerwica i to ze mi jest zle ale powiedzialam koniec musze walczyc,a moja roksana tez jest nerwowa i chyba to odziedziczyla po mnie tez krzyczy jak sie wkurzy i ma ataki chisteri no ale lekarz powiedzial ze zobaczymy jak pujdzie do przeczkola moze sie to zmieni jak nie to bende musial isc z nia do psychologa.dasz rady glowa do gory

Gość Magdzik23

Zadzwoniłam do swojego psychiatry bo kazał i teraz powiedział że mam odstawić xanax i brać tylko gdy będzie już źle:(( i tak go ciachałam ale mu nie powiedziałam , i ten tri coś tam cały kazał brać ale nie będe brać całego tylko pół, i xanax bede brac do piatku i dopiero potem bede brać gdy bedą ataki nadchodzić wielkimi krokami. ale na baczności się mam bo mowi mu a co bedzie jak mnie tak tąpnie o razu atak, to powiedział że mam szybko rozgnieść tabletke i zjeść ją to wtedy bardzo szybjko zacznie działać. kto miał tak samo, czy ktoś dał radę ujażmić tabletke razem z nerwicą. prosze napiszcie