Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Ewa8585 psychiatra może ci pomóc , ja byłam pierwszy raz ostatnio u niego i co prawda wchodzi w to farmakologia ale nie musi być, psychiatra prosił mnie o tło w czasie lęków i pytał się o różne dziwne rzeczy i tłumaczył co robić, skąd to itd. psycholog też by ci pomógł. nie obawiaj się. i co kielce, dał ktoś znać?? ja dziś po tych tabletkach taka śpiąca i nieswoja, ale nie wiem czy to tabletki, czy tężyczka, już nic nie wiem oprócz tego że boję się. chcę być zdrowa i nie chcę żadnych tabletek brać, ale widać że trzeba jeśli lekarz już 3 tak kazał, grrr..... wiecie co, moje postanowienie na dziś, nie przejmować się mężęm byłym, tak właśnie!! gdyby coś się działo jak najbardziej ale tak to sobie myślę, syn ma wszystko i jest ok, resztą się nie maertwić. i tak wmawiam sobie co troche to

Gość Magdzik23

Kielce super, to w pracy miałeś co robić:))!! A ja biorę tri coś tam i xanax tylko że inny niż wcześniej, o przedluzonym działaniu. ciacham je, bo się boję ale jakoś myśli mi nie uciekają w negatywne farmazony:/ dziwne to, ale mam nadzieję że nie zapeszę i b edzie po nich lepiej. czytam w między czasie o metodzie poznawczo behawioralnej i zaraz zabieram sie za sprzatanie bo mam w czsie dzialania tabletki czyms sie zajać i nie spać!

Gość Magdzik23

Nie nie, ja śpię po nocach, to madzikmm nie śpi:)) ja co prawda się budzę w nocy bo synek jeszcze je w nocy czasem:) ale odpoczywam wieczorem jak tylko mogę jak zaśnie:) tel wyłączam na noc bo zawsze ktoś dzwoni albo pisze ale tak zaczełam robić dopiero po pierszym ataku:) ale może następnym razem się odezwę:)). teraz jak biorę na wieczór to tritticor czy coś w tym stylu to półtorej godziny się wiercę i zasypiam do rana aż, trochę nieswoja się budzę ale ok 11 po wzięciu xanaxu już robie się bardziej ogarnieta, nie jest lepiej ale nie jest gorzej, więc jest dobrze bo się nie cofam, więc chyba to jest to *lepiej*:) więcj liczę na lepsze jeszcze, ale to dopiero drugi dzień. kielce a ty tak po nocce dajesz radę jeszcze w dzień tu urzędować? brałeś też xanax?? wyszedłeś z tego obronną ręką? (z nerwicy?)

Gość agnieszkaficek

Witam wszystich u mnie dzis tak sobie od rana jakas slaba jestem ale to moze dlatego ze dzis znow upal a ja zle znosze upaly.dzis mialam isc na basen ale jakos nie umiem sie przelamac na ten basen ale moze za jakis czas pujde bo musze sie do tego nastawic psychicznie to nic ide konczyc obiad zycze wszystkim milego dnia

Gość Magdzik23

O tak, nie wywołuj. ivette a czy grupowe lepsze są? czy ktoś miał po tych tabletkach takie objawy jak uczucie jakby ktoś zimną wodę na głowę powoli wylewal?? mi chyba zaczely schodzic tabletki pod wieczor bo nagle jakby mnie trzasnelo i paniczne mysli w co ja się bawię caly dzien, przecież wcale nie jestem zdrowa, więc co to ma być!! :/ wzielam wczesniej tabletke, boje sie efektów jak przestane brać, muszę sie uporać z tą nerwicą przez te 4 tygodnie a potem trening by nie wróciła.

Gość Magdzik23

Jutro mam badania do zrobienia, chciałabym mieć koło siebie cały czas kogoś kto by mnie cały czas uspokajał i pomagał bym się nie zadręczała negatywnymi myślami. czytam książkę o metodzie poznawczo behawioralnej, multum informacji mam w głowie że aż się pogubiłam jak sobie radzić z tym stresem i lękiem. podsumując tabletki: nie pogarsza się, nerwica stoi w miejscu, nie myślę o niej, ale zdaję sobie sprawę że dalej mam problem:/ ivette rozwin coś o terapi grupowej pleeeeeeeeeaaaaaase