Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zuzanna777

No właśnie dla siebie dla naszych dzieci i bliskich musimy wygrać z tą chorobą, ona nie może zawładnąć naszym życiem, bo to my musimy je przeżyć a nie nerwica za nas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do wszystkich obecnych na tym forum ----BIERZEMY SIĘ W GARŚĆ, ZACZYNAMY WALKĘ O NORMALNE ŻYCIE, TAKIE JAK PRZED CHOROBĄ A WYGRANĄ MAMY GWARANTOWANĄ POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agnieszkaficek

Zuzanna777.masz racje czeba walczyc tylko wiecie czego ja sie najbardziej boje ze kiedys bende miala naprawde zawal albo wylew i to oleje bo pomysle ze to nerwica.powiedzcie czy mozna to jakos rozruznic czy nie bardzo.za kazdym razem co mam ten bol w klatce piersiowej zastanawiam sie czy to zawal czy nerwica to okropne mialam jechac do mamy na cmentarz jeszcze i znow sie boje wyjsc z domu

Gość Magdzik23

Dziewczyny, to jakiś koszmar ta choroba:(((((( przed spaniem biorę pierwszą tabletkę, pytałam się lekarza czy będę sie dobrze czuć ,czy nie będą otępiać, mówił że to są takie tabletki po których się dobrze czuje, więc jakoś to będzie, idę się najeść i do łóżka odpocząć, najgorsze jest to że kazał mi z synem nie spać a ja tak tego potrzebuje. glupia tężyczka się odzywa do tego

Gość Magdzik23

Ehh...wiecie co taka jestem zmęczona że chyba niepotrzebne mi żadne tabletki:))) ale wezmę ładny słonecznik optymistyczny na nich jest więc może nie ma czym sie martwić , piszą że po tygodniu widać poprawę, hahaah.....po tygodniu oh,,,,,. kolejny tydzien do dupy. trzymajcie kciuki.

Gość zuzanna777

Wiecie co właśnie zrobiłam mój syn chciał iść na krótki spacer i mimo tego że mnie gniecie w klatce i dusi wyszłam z nim i jestem teraz bardzo szczęśliwa i dumna z siebie i z was też bo wiem że każdego dnia walczycie tak jak i ja KOLOROWYCH SNÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Magdzik23

Tak na literę T, Ale proszę cię nie pisz złych objawów, błagam. nie chcę się nakręcać, skłam i powiedz że po tygodniu widziałaś pozytywne objawy zuza:))) please ja już jak połknełam tabletke to po sekundzie odczułam zmeczenie, wiecie o co chodzi??? wyobraznie działa

Gość zuzanna777

Hej Magdzik23 nie tylko będzie dobrze CI po nich ale nawet super nie nastawiaj się negatywnie bo to najgorsze co my Nerwusy potrafimy robić POWODZONKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA DZISIAJ OBMROWIONA CAŁA WALCZĘ O NORMALNY DZIEŃ I NORMALNE ŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Magdzik23

Ufff....już , po wiecie co nie było tak źle ale to dopiera pierwsza noc, do poniedzialku mam zobaczyc czy mi dobrze po tych tabletkach, więc walczym,y, teraz wzielam xanax ale ten o przedluzonym dzialaniu, lekarz powiedzial ze bede obojetna na wszystko i mam nie siedziec i nie spac tylko sprzatac czytac robic cos, nie moge siedziec bezczynnie, musze sie ogarnać. musze wyzdrowiec!!! biore po pol tabletki mimo ze kazal po calej, wiecie jak jest. czulam sie dzis slaba jak wstalam ale juz mi minelo teraz wzielam druga i zobaczymy. nie czuje sie dobrze ale trzeba walczyc. mam 4 tygodnie brania tabletek i czas by wydobrzec psychicznie, trzymajcie kciuki,

Gość Magdzik23

Agnieszkaficek, ja od apapu noc kiedys uzalezniona bylam hihihhi:) jak mój były mąż poszedl do wojska a ja miałam ciezki miesiac i spac nie moglam. wiecie co nei na wszystkich dziala apat ale na mnie wrecz perfekcyjnie. ale to tylko miesiac od tamtej pory juz nigdy:D a tak poza tym dziewczyno musisz sie poddać leczeniu, moja Pani dr powiedziała że wlasnie z nami taki problem ze sie boimy, jesli boisz sie tabletek a musisz brac, wez taka dawke ktora cie z tym oswoi, ja kroje tabletki, tak ze wiem ze nie dostane od razu efektow ale co troche troche wiecej biore i co raz mniej sie boje, jak zczelam brac xanax, to pisalam wczesniej, ten na noc, to kroilam go i po nim sie dobrze poczulam pierwszego ranka, pierwszy raz od dawna obudzilam sie w dobrym humorze a potem jak czytaliscie moje posty to zaraz placz, nerw , ataki itd, i powiedzialam o tym lekarzowi bo myslalam ze to przez ta tabletke a on powiedzial ze to przez to ze na tabletka zadzialala poczulam sie dobrze a potem bylam roztrojona bo przestala juz na mnie dzialac, do tego sen w ciagu dnia mnie rozbil i z tad. wiec mnie troche uspokoil

Gość agnieszkaficek

Ivette i tak wlasnie zrobilam pojechalam drugi raz i teraz wrocilam mimo tego ze bylo mi slabo sciskalo mnie w klatce to pojechalam ale teraz mi znow smutno bo mama na grobie ma swoje zdjecie i w drodze powrotnej znow plakalam jak ja na tym zdjeciu zobaczylam no ale pokonalam ten strach i wygralam