Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Czy to nerwica?

rafi83

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam 35 lat, męczą mnie objawy takie jak ciągłe osłabienie, senność( w nocy budzę się kilka razy i mam problem z ponownym zaśnięciem), ciągłe zmęczenie, lęk przed załatwianiem urzędowych i nie tylko spraw( rok temu podczas rozmowy o pracę myślałem że nie dam rady, myślami byłem gdzie indziej i myślałem że zemdleję), w marketach czasem łapią mnie zawroty głowy i myślę żeby jak najszybciej stamtąd uciec bo mam silne uczucie, że zaraz zemdleję... Mam problem z wyjściem na imprezy spowodowane lękami, że znowu złapią mnie te mdłości i zemdleję i będę skupiał na sobie uwagę innych.. Po prostu masakra, nie wiem jak sobie z tym poradzić dlatego znalazłem to forum i chętnie porozmawiam z ludźmi o podobnych problemach. Serdecznie pozdrawiam wszystkich.

Gość Katarzyna Rymkiewicz

Polecam picie herbaty konopnej z malina i liścmi lipy Picie herbaty konopnej powoduje pozytywne skutki dla naszego układu nerwowego, pomaga się zrelaksować, wyciszyć i zasnąć. Ponadto jest pomocna przy migrenach, wykazuje działanie obniżające ciśnienie, regulujące poziom cukru we krwi, obniżające cholesterol. Herbata konopna wywiera imponujący wpływ na nasz organizm wzmacniając i chroniąc nasz układ immunologiczny. picie poleca się osobom dotkniętym takimi schorzeniami, jak cukrzyca, otyłość, zła przemiana materii, podwyższony poziom cholesterolu, schorzenia przewodu pokarmowego, pękające naczynka krwionośne, schorzenia układu moczowego, problemy dermatologiczne, nadciśnienie, obrzęki rąk i nóg, problemy z mikrokrążeniem i z miażdżycą a także osobom przeciążonym pracą umysłową i uczącym się. Herbatkę kupic można na www.konopiafarmacja.pl lub w Poznaniu na ul. Ratajczaka 33

Gość Katarzyna Rymkiewicz

Polecam picie herbaty konopnej z malina i liścmi lipy Picie herbaty konopnej powoduje pozytywne skutki dla naszego układu nerwowego, pomaga się zrelaksować, wyciszyć i zasnąć. Ponadto jest pomocna przy migrenach, wykazuje działanie obniżające ciśnienie, regulujące poziom cukru we krwi, obniżające cholesterol. Herbata konopna wywiera imponujący wpływ na nasz organizm wzmacniając i chroniąc nasz układ immunologiczny. picie poleca się osobom dotkniętym takimi schorzeniami, jak cukrzyca, otyłość, zła przemiana materii, podwyższony poziom cholesterolu, schorzenia przewodu pokarmowego, pękające naczynka krwionośne, schorzenia układu moczowego, problemy dermatologiczne, nadciśnienie, obrzęki rąk i nóg, problemy z mikrokrążeniem i z miażdżycą a także osobom przeciążonym pracą umysłową i uczącym się. Herbatkę kupic można na www.konopiafarmacja.pl lub w Poznaniu na ul. Ratajczaka 33