Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. U mnie poteguje strach. Nerwice wykryto u mnie 3lata temu przez bole w klatce. Te objawy minely lecz mam inne nagle zrobi mi sie slabo,zimno i cieple poty na calym ciele. I gdy juz sie to stanie przez strach jest jeszcze gorzej. Chodze i mysle o tym. Nie lubie byc sama w domu bo boje sie ze padne. Mam syna i nie chcialabym przy nim pasc. Jest za maly na to. Teraz czuje miedzy gardlem a klatka jak by mnie cos dusilo. Przy dusi i puszcza. Tak na zmiane. Nie wiem co mam robic. Jestem ogolem nerwowa osoba szybko sie denerwuje jak i martwie. W dziecinstwie zostalam skrzywdzona,ojciec dziecka bijl mnie. Nie wiem czy to ma cos wspolnego z moimi napadami.

Czesc Asiu. Ja tez mam potworna nerwice. Boje sie czasem wyjsc z domu. Jak w sklepie jest duza kolejka to ide do innego, bo boje sie, ze padne. Wiesz, w lipcu robilam echo serca i w grudniu jakies inne badanie komputerowe i okazalo sie, ze mam sklonnosc do prolapsu, ale podobno duzo ludzi to ma. Ostatnio w sklepie tak sie zle poczulam, ze wyladowalam na pogotowiu, bo wydawalo mi sie, ze mam zawal. Wiem, ze to nerwy. Najbardziej dopadaja mnie wieczorem, nie wiem czemu. Dzis strasznie boli mnie glowa w okolicy czola i skroni. Staram sie nie czytac o prolapsie, ludzie w tym zyja choc jest to upierdliwe. Biore leki na arytmie. Asia, ja zyje w ciaglym stresie, jakies glupoty przychodza do glowy..chodzilam na psychotetapie w wakacje i bylo niezle wiec porzucilam. Nie chce brac wiecej prochow, bo boje sie, ze bede spowolniona. Do tego wszystkiego nabawilam sie refluksu, ktorego objawy przy stresie poteguja sie. Bylas u kardiologa? Robilas EKG lub ECHO? Bo prolaps daje wlasnie objawy podobne do nerwicy. Trzymaj sie cieplo!!!

Ojej nie wiem co nspisac. No ja az tak nie mam. Najgorszy strach jest z rana. Jezeli rano wstane i nie bedzie sie nic dzialo tak bedzie przez caly dzien. Fakt glowa boli mnie od 3dni. Mialam EKG i wyszlo wporzadku. Podejrzewali tarczyce,ale wyniki tez ok... To moja wina bo mysle caly czas kiedy zrobi mi sie slabo. I tak jak kazdy strasznie sue tego boje. I nie wiem co mam robic :-( nerwy tez bardzo szybko mi puszczaja.Tez mnie ciekawi czy palenie ma w tym swoj udzial.