Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dziwne dolegliwości w lewym boku

grzes

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek się urwał. Dołączam do grupy 10 miesięcy się mecze. Boli brzuch ale kłuje pod żebrem rusza się i pulsuje. Moim zdaniem od kręgosłupa lędźwiowego ustawienie się zrobiło takie a jelita też w tym nie pomagają i się buntują. Może i po covidzie tylko wątek był już w 2008 kiedy nikt nie znał covida. Co zrobiliście?. Żyjecie z tym dalej i ktoś Wam pomógł? Mi nieco osteopata. 

https://www.tuvaonline.ru/vypolnjaem-remont-vannoj-komnaty.dhtml

Керамогранит Italon Charme Extra купить в СПб и Москве. Керамогранит цены, каталог.

Мастер-Строй — керамическая плитка, керамогранит, мозаика, клинкер, теплый пол, ревизионные люки

http://makrab.news/vybiraem-plitku-v-vannuju-komnatu.htm

Коллекция плитки «Stracciatella» - Arcana. Испания.

Коллекция Magna Laparet в продаже по выгодной цене от 390 до 1390 руб. с доставкой по Москве и области, а также по России. Каталог с фото и ценами на сайте.

Mam ten sam problem. Cos mi czasami przeskakuje na dole żeber, ale czasami też z tyłu. Znalazłam ostatnio pozycje w której było to widocznie odczuwalne pod palcami. Wyczytałam że może to być zespół slizgajacych żeber. Sporo osób ma z tym problem, ale nie wiem czy w Polsce lekarze w ogole znają taką dolegliwość. Od jakiegoś czasu dodatkowo mam czasami dziwne bulgotanie pod lewa piersia, blizej mostka, (liczac od mostka 5cm w lewo i 5cm w dol) ale jest to odczuwalne bardziej jak jakaś wibracja. Może to coś głębiej za żołądkiem? Czasami też mam w tym miejscu uczucie jak ktoś pisał wyżej jakby delikatnej kolki

Cos mi czasami przeskakuje na dole żeber, ale czasami też z tyłu. Znalazłam ostatnio pozycje w której było to widocznie odczuwalne pod palcami. Wyczytałam że może to być zespół slizgajacych żeber. Sporo osób ma z tym problem, ale nie wiem czy w Polsce lekarze w ogole znają taką dolegliwość. Od jakiegoś czasu dodatkowo mam czasami dziwne bulgotanie pod lewa piersia, blizej mostka, (liczac od mostka 5cm w lewo i 5cm w dol) ale jest to odczuwalne bardziej jak jakaś wibracja. Może to coś głębiej za żołądkiem? Czasami też mam w tym miejscu uczucie jak ktoś pisał wyżej jakby delikatnej kolki