Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak pokonać nerwice lekową w 3 tygodnie

Gość Darek130

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie , od 12 mc zmagałem się z nerwicą lekową ; Praca , stres , obawa aby rodzinie nic nie zabrakło spowodowały wyczerpanie receptorów ; Silne zawroty głowy , notoryczny nieopisywalny strach , strach , że zaraz zemdleje , strach w sklepie , na poczcie itp. doprowadziły , że zamknąłem się w domu na 5mc / L4 ; Nie mogłem dzieci odwieźć do szkoły , pójść na wywiadówkę , notoryczna panika , wszędzie ; Przeżyłem Załamanie nerwowe z tego powodu ; Doszedłem do wniosku , ze to już mój koniec ; _________________________________________________ Psychiatra przypisał mi leki , które pogarszały owy stan , aż w końcu Aurex + Spamilan i Propranolol wyciszyły ten stan i po 5 mc wróciłem do pracy ; W trakcie L4 , Lekarz notorycznie powtarzał , że musi się coś wydarzyć aby receptory zaczęły pracowac tak jak dawniej, stąd poleciałem na 2 wycieczki , ale nic to nie dało ; Po 3 mc pracy temat wrócił , załamałem się , zawroty głowy , goraco w klatce piersiowej , stan paniki ; DOM moją oaza spokoju + ponownie leki I NAGLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pojawiły się w moim życiu 2 poważne problemy , które razem z nerwicą spowodowały istną karuzelę w głowie , alienacje , myślałem , że to juz koniec ; Zataczałem się z nerwów jak pijany , w sklepie zemdlałem ; 24 h stan notorycznego stresu , I KIEDY OKAZAŁO SIĘ , ŻE JEDNAK TE PROBLEMY SIĘ ROZWIĄZAŁY i nie są już problemami , NERWICA PRZESZŁA , RECEPTORY ZACZĘŁY PRACOWAĆ TAK JAK DAWNIEJ ! Posłuchajcie , to tak jak w tym przysłowiu o KOZIE ; masz problemy kup sobie kozę , kiedy jej się pozbędziesz , okaże się , że nie miałeś problemu ; Coś należy zrobić , aby receptory ponownie zaczęły pracować , ten ciężar problemu przechylić na druga stronę i wrócić do strony poprzedniej. Mam nadzieję , że wiecie o czym piszę ; Pozdrawiam Trzymajcie się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zazdroszczę ja już od 4 lat leczę się boję się że przewrócę się mam pracę stojąca. Boję się że nogi z waty die zrobią w pracy i przewrócę się gorąco mi się robi kręci w głowie i tak trwa to do godziny i potem w miarę ok jest. Nie wiem jak mam to wyleczyć😭