Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Farmakoterapia*psychoterapia WALKA Z NERWICĄ

Gość Emi88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie, postanowiłam założyć wątek o wychodzeniu z nerwicy. Sama jestem właścicielką nerwicy lękowej. Powiem Wam szczerze że przeglądnęłam chyba cały internet na ten temat, przeczytałam prawie wszystkie fora/i to był błąd/ . Chyba chciałam znaleźć jakieś pozytywne historie, chciałam żeby ktoś dodał otuchy dał poczucie bezpieczeństwa a spotykałam tylko negatywne przybijające informacje po których czułam się co raz gorzej i zadawałam sobie pytanie po co walczyć? skoro tyle ludzi nie daje rady to w takim razie ja tez nie mam sił... przegrywałam. Osoba cierpiąca na tego typu zaburzenia często dobiera do siebie objawy innych i jeszcze bardziej się nakręca.Zauważyłam ile jadu jest w ludziach na forach i jak chcą dobić innych swoim złym samopoczuciem. Powiedziałam NIE koniec z faszerowaniem się negatywnymi ocenami. Podnoszę się i walczę, nie krytykuje siebie, że zaczęłam farmakoterapie. Chce się ratować wszystkimi możliwymi sposobami.. bo chcę żyć normalnie. Dlatego jeśłi Wy również tego chcecie wspierajmy się wzajemnie a nie dokładajmy sobie złych emocji.