Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lekowa i uzaleznienie od lekow p.bolowych i uspokajajacych.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Mam 27 lat. Nerwica lekowa od jakichs 5 lat. Ustabilizowana. Wlasnymi sposobami jak i doraznym stosowaniem relanium. Niezawodne w moim przypadku . choc juz rzadko musze brac. Nowy problem : prawdopodobne uzaleznienie od ibuprofenu ! Bardziej chyba psychiczne niz fizyczne . ktos przerabial ? Zna te prkblemy ? Zaznacze ze zaczalem jesc p.bolowe z powodu zebow. Zeby zrobione ale pozostal ciagly bol glowy. Ktory przechodzi po ibuprofenie ale potem znow wraca. A gdy nie wezme tabletki - tragedia. Umierm jak przy nerwicy lejowej :( strach panika wszystkie choroby swiata glupie mysli. Ktos cos doradzi podpowie podzieli sie doswiadczeniem ??

Gość Witastwosz

No właśnie, ja tak miałam. Uległam wypadkowi, lekarz przepisał receptę. Brałam brałam, aż kilka tygodni póxniej nie mogłam już bez leków żyć. Trafiłąm od ośrodka uzależnień, gdzie pomogli mi profesjonaliści. Gdyby nie to, to nie wiem co by ze mną było. Jak chcesz namiar to sprawdź sobie Centrum KRajna na kaszubach. Super ludzie z podejściem. Mi pomogli, może Tobie tez pomogą? 

Gość tenspodciemnejgwiazdy

Ja też się zetknąłem z podobną sytuacją. Pracowałem fizycznie przez wiele lat, moje plecy juz nie dawaly rady, lekarz przepisal mi leki, bez ktorych w pozniejszym czasie nie potrafilem sie obejsc. Brałem, brałem, a po jakims czasie zorientowalem sie, ze moje zycie bez tych lekow nie moze normalnie funkcjonowac. Moja zona szybko zdecydowala sie poszukac dla mnie ratunku. Na poratlu Ranking Osrodkow Terapii https://osrodkiterapii.pl/ znalazla osrodek, ktory od razu przypadl mi do gustu, stwierdzilem ze wlasnie tam chce sie leczyc, Wszystko dzieki opinii innych pacjentow.