Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ablacja u dr n. med. Krzysztofa Błaszyka w Poznaniu

angela

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że juz pewnie za póżno na moja odpowiedź bo pewnie jesteś juz po zabiegu. Właśnie ja miałam ablację w Poznaniu przy ul. Długiej i wykonywał ją właśnie Dr Błaszyk. Uważam że jest on najlepszym specjalistą właśńie w tej dziedzinie. Nie ma co ukrywać że uratował mi życie. Ciakawa jestem jak się czujesz i jak przetrwałaś sam zabieg więc jeśli możesz to napisz.
Ja również jestem po ablacji wykonanej przez dr. Błaszyka. Tak jak pozostali, uważam, że to bardzo kompetentny, sympatyczny lekarz, posiadający ogromną wiedzę i umiejętności. Życzyłabym sobie, żeby wszyscy lekarze mieli takie podejście do pacjenta. Specjalista budzący zaufanie i godny polecenia.
witam, w 2005roku w wieku 21 lat milam wykonana alblacje przez doktora blaszyka - udal sie - zabieg trwal z godzinke - to wszystko pewnie zalezy od **uszczerbku** Zabieg przetrwalam chociaz nie ukrywam byl meczacy dwukrotnym wywolywaniem czestoskurczu Jesli jest wszystko ok wychodzi sie ze szpitala na drugi dzien po zabiegu Uwazam ze jest dobrym specjalista w tej dziedzinie Jutro ten zabieg bedzie miala moja mama i tez bedzie go wykonywal dr blaszyk Pozdrawiam i trzeymam kciuki zq kolejnych **pacjentow** ;))) do nie zobaczenia
Gość Teresa62r

Witam! Przedwczoraj miałam ablację którą wykonał doktor Błaszyk, uważam że to bardzo sympatyczny lekarz, wspaniałe podejście do pacjenta, w piękny sposób tłumaczy chorobę oraz metodę leczenia po takiej rozmowie człowiek nie boi się zabiegu .Stwierdzam że dr. Błaszyk to prawdziwy lekarz z powołania, godny polecenia!

Witam Was po tym jak przeczytalem Wasze wpisy , glownie te z 2010/2011 roku jestem w lekkim szoku - juz pisze dlaczego . W czerwcu 2010 r. doc. Blaszyk robil mi ablacje , okazalo sie , ze nie wyszla. Chcialem aby Pan doc. prowadzil mnie i wykonal kolejna ablacje , ale uslyszalem od niego , ze najprawdopodobniej zabieg ten w 2011 roku wogole nie bedzie wykonywany na Dlugiej ze wzgledu na brak refundacji przez NFZ (chodzilo glownie o elektrody) . Wy piszecie , ze mieliscie zabiegi , a ja ..hmmmmm... na boczny tor ... czy ktos juz spotkal sie z takim podejsciem do pacjenta ? Pozdrawiam Łukasz

Gość Alicja 13

Witam bardzo serdecznie. W 2015 roku miałam wykonaną ablacje przez pana Błaszyka,wspaniały lekarz,miły,ma wiedze człowiek i to bardzo dużą. Mój zabieg trwał ponad 3 godziny,niestety odlatując na stole operacyjnym został wezwany zespół anestazjologów i Pan doktor tak konczył zabieg. Niestety nie udało się ponieważ droga dodatkowa znajduje się za blisko pęczka Hisa,żeby życ pan doktor nie ryzykował.

Ja mialem 3 ablacje u doktora blaszyka w 2015 i nadal mialem burze ele czyli wyladowania nawet po 12 i ablacje sie nie udaly , jak mowia ze ja juz bije rekord w kilnice w 2016 wyladowan w 1 lutego 2016 przekroczylem ponad 25 wyladowan i nastepna ablacja czyli 4 9 lutego i nie wiadomo co bedzie doktor jest juz bez radny , a jest wspanialym specjalista i tylko teraz mnie czeka ablacja nasierdziowa warszawie , ale i tak bede go polecal ,bo poprostu ja mam taki organizm zapytania