Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość justynafila

Rekomendowane odpowiedzi

Gość justynafila

Mam dziwny boli w lewym boku dokladnie w miejscu gdzie jest widoczna kosc miednicy, chociaz czesto sie on przemieszcza. Wszystko zaczelo sie gdy mialam miesiaczke, niestety mam ne bardzo bolesne. Alé wszystko jest pod kontrola lekarza. W jeden dzien zlapal mnie straszny boli w leweym boku, jakby kolka. Bolalo okropnie po jakiejs pol godziny ustapilo. Teraz ode tego moemntu, juz prawie tydzien, czuje momentami ten bok i klucie. A dziala to tak, ze jesli musze skotmrzystac z ubikacji zaczyna mnie bolec, jesli wszystko wydaje jest w porzadku. Nie biore tabletek przeciwbolowych, na razie jest to znosne ale strasznie dokuczliwe i uciazliwe. Najczesciej lapide mnie nas ranem i poznym popoludniem. Jestem niestety za granica i na razie nie mam mozliwosci skorzystania z wizyty lekarza. I nie mam pojecia co zrobic, czytalam wiele rzeczy co to moze byc i zaczynam sie co raz bardziej martwic.. Prosze o pomoc co to moze byc?? :(

Może zacznij się odżywiać wg. diety lekkostrawnej,pij siemię lniane przed snem. Sprbuj jeść dwie łyżeczki otrąb pszennych dziennie przez parę dni.Nie jedz smażonych i tlustych oraz słodkich rzeczy.Pij np.wodę letnią przegotowaną za sokiem wyciśniętym z cytryny,.Zawierają błonnik, może ,,przerusztuje ** jelita?Pij np kompot z jabłek z dodatkiem cynamonu i goździków,jabłka gotowane zjedz.Sa lekkostrawne.Na poprawę pracy jelit dobrze jest też jeść 4x dziennie pół łyżeczki kminku zmieszanego z majerankiem.Oba muszą być zmielone na proszek w proporcji 1:1 i wymieszane. Nie należy ich jeść łyżeczką, bo łatwo się zakrztusić,najlepiej w kieliszku wody letniej rozmieszać.Działają rozkurczowo i p.zapalnie na jelita.