Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle lewej ręki i ramienia oraz dziwny ból, ucisk między żebrami a żołądkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ja ma 26 lat o wypadaniu płtków dowiedziałem sie jakieś siedem lat temu,ale lekaz powiedział że na to nie trzeba sie leczyć.od jakiegoś czasu mam bóle lewej ręki i ramienia orzaz dziwny ból nie kłucie a ajkby ucisk w lewym boku miedzy rzebrami a żoładkiem a nawet tak juz przy samym końcu rzeber około 5 cm poniżej końca mostka.ale na chwile obecna nie jest to jakiś mocny ból lecz jednak trwa cały czas nie odczuwam go tylko w nocy no chyba ze wtedy mnie to nie boli takze nie wiem co jest grane moze mi ktoś pomoże
Witam , mam bardzo podobne bóle , mam 15 lat . Ból tak jakby był w lewym żebrze ale promieniuje tez na lewe ramie , lewą łopatke i na środek klatki piersiowej , ogólnie taki ucisk odczuwam jakbym miał bez przerwy kolke . Podczas dnia nie zwracam na to uwagi ale pod wieczór już tak. Mam ostatnio wahania ciśnienia i pulsu , nie wiem czym może być to spowodowane . dziś mam 95 na 58 i puls 91 . Występuje też kołatanie serca, nie to że szybko uderza ale bardzo mocno , czuje to na całym ciele az mi koszulka podskakuje . Proszę o pomoc .

Witam, mam 25 lat i spotkało mnie to samo . Okropny ból lewej ręki, taki permanentny i promieniujący, myślałam ze to promieniuje gdzie od łopatki. Dziś byłam u osteopaty. Okazało się ze ból pochodzi z górnej części żeber, tam gdzie klatka piersiowa. Osteopaty uciskał mi przeróżne miejsca, próbował aby wróciło wszystko na swoje miejsce, mówił abym wzięła od lekarza rodzinnego skierowanie na masaże. Czuje się po dzisiejszej wizycie o wiele lepiej. Pozdrawiam