Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból głowy

Gość gosc1221

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrycjaaa

miałam podobnie i pomógł mi olejek konopny  CBD  5% essenz decarboxylated  i brahmi przetestujcie ten zestaw kupicie w Konopnej Farmacji w Poznaniu lub zamówicie u nich online  i polecam z całego serca. Miałam depresję i okropne migreny. Brałam leki od lekarza, ale kiedy do swojej kuracji dołączyłam olejek cbd… CUDO! Zaczęłam normalnie spać po nocach, uspokoiłam się, zrelaksowałam, a ból głowy odchodził natychmiast. Ten olejek to jak połączenie tabletki przeciwbólowej i środka na uspokojenie.

No właśnie. Ja mam ataki migreny przy zmianie pogody. Im szybsza i bardziej drastyczna zmiana pogody tym większa migrena (nawet do stanu w którym każdy ruch głowy powoduje ogromne cierpienie uniemożliwiające jakiekolwiek działanie). Na szczęście odkryłam olejki CBD pomaga !! ja również  stosuję olejek CBD kupiony w Kono pnej Farmacji na Dąbrowskiego w Pozananiu ... stosuję zgodnie z zalecieniem  3 x dzienie po 12 kropel  i rzeczywiście krople CBD  Działają uspokająco, wycisza, pomaga zasnąća co nakważniejsze ataki migreny miałam 2 razy w miesiącu,a  jak  zaczełam stosowanie CBD może raz na 3 miesiące i wtedy i tak nie są tak dokuczliwe jak były . Jedna buteleczka wystarcza na  1miesiąc przy codziennym stosowaniu. Bardzo wydajne… Polecam każdemu… Przede wszystkim teraz nie truję się już tabletkami,  Ataki migreny mam odkąd pamiętam (czyli od dziecka),