Gość kalamala Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Mógłby ktoś mi udzielić jakichś konkretnych informacji na ten temat?? Co to jest, na czym polega. Może coś o histori wspomagania De Bakey*a. Co poczytać żeby sie czegoś więcej dowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość izabela Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Chodzi o pompe de Bakeya? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kalamala Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 a co wiesz o pompie de bakeya?? Poprostu ktos mi rzucił takim hasłem do przygotowania i nie wiem jak sie za to zabrac.. co to jest pompa de bakeya?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Izabela Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 To jest takie urządzenie do wspomagania pracy serca , coś na wzor malych sztucznych komór , noszone w torebce Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi