arleta90 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Cześć, zauważyłam że dość mocno promują na Ceneo ostatnio ciśnieniomierz Simple Sanity. Macie taki automat u siebie? Jak z dokładnością pomiaru? Jeśli ktoś może coś podpowiedzieć/odradzić to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marekkad Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Też myślę nad tym aparatem, w sumie dużo nie kosztuje, a wygląda dość solidnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIlena1111 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kupowałam Simple już jakiś czas temu i potwierdzam – dobry ciśnieniomierz, szybki i poręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
arleta90 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dałam się przekonać opiniom i zamówiłam Simple wczoraj. Jak dotrze to napiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kormoran Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Czytałem tutaj wiele tematów na forum i co chwilę ktoś zachwala te sanitasy czy inne wygibasy i mam jakieś takie wrażenie ,że to jest reklama i większość wpisów to pracownicy owej firmy... ale mogę się mylić. Ja możliwe ,że tez mam tej firmy ciśnieniomierz i mój stosunek do niego jest raczej nijaki. Mierzy jak każdy inny a czy jest precyzyjny i dobrze wskazuje to nikt na to pytanie nie odpowie. Arytmię pokazał mi tylko jeden raz i to wtedy kiedy jej nie czułem a gdy miałem silną to nie pokazywał... ale ciśnieniomierz to raczej jest do ciśnienia a ayrtmi nam nigdy nie opisze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
jacop1984 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ja kupiłemciśnieniomierz amron za jakieś 750 zł .Bratu klasycznym najtańszym ciśnieniomierzem wychodził wynik 160 na 100 a na moim wyszło mu normalne ciśnienie.Dodam że mam skurcze dodatkowe serca i wykrywa on arytmię. Cytuj Odnośnik do komentarza
arleta90 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Kurier był i paczkę dostałam. Wszystko się zgadza, nie mam uwag. Podoba mi się sama konstrukcja tutaj, bardzo lekki i poręczny model. Nie czuję takiego ucisku na ręce jak przy moim starym automacie. Dla osób mierzących ciśnienie raz na jakiś czas na pewno się sprawdzi, nie wiem czy podoła trochę wyższym oczekiwaniom jak ktoś potrzebuje po kilka razy dziennie sprawdzać. Tutaj łapcie fotke :) : https://zapodaj.net/a0a596c663f45.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JANUSZDG Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Przecież to totalny szajs! Co drugi pomiar błąd... a i te które niby poprawne nijak się mają do pomiarów kalibracyjnych. SZAJS! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JANUSZDG Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Szajs, to oczywiście ciśnieniomierz Simple Sanity. Bo np. OMRON to zupełnie inna, wyższa liga ciśnieniomierzy, wręcz ekstraklasa! :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi