Gość AGA0567 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam cierpie na nerwice lekowa.Atakow mam mało, ale codziennie czuje sie spieta,nieswoja, nerwowa, serducho wali, drza mi miesnie i czasem głupie mysli przejda. Brałam wczesniej zwykłe tabletki na uspokojenie i nie pomagały aż doszłam do takiego stanu, że całe dnie ryczałam i leżałam bojąc sie o własne życie. Aktualnie biore xanax. Jest lepiej ale nie az tak jakbym sie spodziewała. Lek ten uzależnia wiec nie chce go juz wiecej brac,lekarz przepisał mi właśnie hydroxyzinum VP 10 mg dwa razy dziennie. I mam pytanie czy ten lek mocno usypia? Pracuje i musze w dzien jakoś funkcjonować, a nie chce chodzić zamulona. Pomga w ogole komuś na nerwice lekowa? Jest sie po nim spokojniejszym i ma dobry humor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kormoran Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Mnie na przykład zamula dość mocno. Uspokaja dość solidnie i chwilę po wzięciu czuć różnicę w nerwach. Ja jeśli np. bym wziął o godz 14 to może nie jestem jeszcze taki zmulony przez cały dzień ale na pewno chce się szybciej spać. Najgorzej jest jednak na drugi dzień bo strasznie ciężko się dobudzić. Co prawda tak działa na mnie a na inne osoby może działać inaczej. Tutaj jedna dziewczyna pisała ,że jej to aboslutnie nie zmulało i czuła się super po nim uspokojona itp. Czy działa na nasz humor? nie to nie jest antydepresant tylko uspokajacz. Oczywiście człowiek spokojny to człowiek szczęśliwy ale hydro to niestety nie jest rozweselacz. To by było zbyt piękne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwek8302 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam na mnie ten lek działa dobrze i i nie dobrze. Dlaczego dobrze ponieważ fajnie wycisza i uspokaja czyli tak jak to powinno być w życiu codziennym nie dobrze po po około 3godz zaczyna mnie usypiać. Ale jak się nakręce na jakąś robotę to jest ok dlatego nie dopuszczamy myśli do tego że wzielismy lek i czekamy na efekt uboczny. Tylko działamy . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MAriana Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witam Ja wyleczyłam Hydro nerwice lekowa przez tydzień w szpitalu mnie faszerowali i wszszłam zdrowa bez leków, ale przez tydzień bez przerwy spałam w szpitalu odcięta od jakichkolwiek bodźców zewnetrzych Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi