Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zapaść po Amfetaminie

Gość Paula00

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, chcialam opowiedziec swoja historie na temat zapasci po przedawkowaniu amfetaminy.. Ogolnie na poczatku wszystko bylo ok, nakreceni wszyscy na domoweczce, whiky, weed, speed... Najlepsze jest to ze przez przypadek wzielam drinka, mojego chlopaka w ktorym byl wsypany speed 1,5g :D Masa okrutna, ale najgorsze zaczelo sie po powrocie do domu polozylam sie na lozku, po calym ciele chodzily mi mrowki, dusznoci, nacisk na klatke piersiowa i powykrecane konczyny.. Mylalam ze zejde, co najlepsze jak mialam 7 lat mialam operacje na serce, poniewaz mialam 3 ubytki wiec tylko dowalilo mi to bardziej.. Szczerze dzisiaj, czyli nastepnego dnia 3 razy zemdlalam, i raz stracilam przytomnosc i obudzilam sie na kanapie cucona przez chlopaka... Boli mnie serce, jestem ciagle zmeczona i strasznie sie poce... Strasznie boje sie isc do lekarza, poniewaz dawno nie badalam mojego serca, a domyslam sie ze w stanie idealnym ono nie jest, jak myslicie czy bede w stanie wyjsc z tego sama? Prosze o wasze historie, V!

Radzę jechać jak najszybciej do lekarza do szpitala Potrzebne ci badania i napewno jakieś leki kroplówki które pomogą ci stanąć na nogi i wypłukaja to świństwo. Nie chce Cię straszyć czy coś ale trzeba zadbać o siebie jak się przegięlo to nie żarty. Potrzebna Ci pomoc. My tutaj nic nie doradzimy mądrego Nikt Ci nie napisze dasz radę. Zadbaj o siebie i to teraz.