Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Proszę o pomoc !!!?

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani męczę się 2 lata ale ostatnie 2 miesiące to koszmar, ataki mam 2 razy w tygodniu, skok ciśnienia, ucisk w klatce piersiowej, zawroty głowy, zaraz stracę przytomność, wrażenie że serce dziwnie bije, myśli że umieram, sucho w buzi, bulgotanie w jelitach i muszę do toalety, oj straszne uczucie, zaczynam płakać.... Na pogotowiu byłam kilka razy, wyniki OK tylko niski potas, podają dożylnie, recepta na potas i proszę łykać my nic złego u Pani nie widzimy. Jestem załamana byłam u psychiatry, powiedział że mam zaburzenia nerwicowe, dostałam Afobam (łykam jedną-czwarta tabletki gdy już jest bardzo źle, bo ten lek uzależnia ale mi pomaga), do tego codziennie rano 1 tabletka Mozarin 10 mg. Staram się jakoś żyć, mam wspaniałego męża i dzieci, mam dopiero 36 lat. Do tego stanu doprowadziła mnie praca a dokładnie pseudo koleżanki, teściową też mam *upierdliwą* wszystkiego się czepia. Jestem osobą która stara się robić tak żeby nikogo nie urazić, zawsze uśmiechnięta (pozory), wszystko biorę do siebie.

Najbliżsi też mówią wyluzuj, nie bierz wszystkiego do głowy, powiedz co o niej myślisz itp. Staram się ale nie potrafię, zaraz pytania a co Ty taka nie miła no i ja oczywiście tłumaczę się głupio. Pracę zmieniłam na mniej stresująca ale teściową mam na codzien bo mieszka z Nami. JACOP1984 jak sobie z tym poradziłeś - leki czy inne podejście do spraw codziennych ?