Rafal210577 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam mam 40 lat i mam bardzo czeste bole w klatce piersiowej lewa strona . Bole sa tak mocne ze nie moge oddychac ,jest mi duszno , trace swiadomosc(mdleje) czasami zdaza sie jakkby cala lewa strona ciala mi drentwiala . Mam bardzo szybka krzepliwosc krwi np po oddaniu krwi do badania zdarzylo sie ze musialem oddac ponownie bo w fiolce zrobily sie skrzepy. Czy to ma wplyw na moj stan zdrowia . Nie spie nocami bardzo boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rafal210577 Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Co jesszcze zauwaylem - chwile po tym jak mam bole czuje mrowienie w lewej rece dokladnie dlon ,nie moge rozprostowac palcow a gdy bol w klatce piersiowej przechodzi wszystko mija Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Do kardiologa!!!. Brać leki na rozrzedzenie krwi.Od razu poczujesz się lepiej.Przed kardiologiem zrobić badanie krwi na krzeplliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi