Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica Lękowa a Porażenie Prądem. Pomocy!!!

BrakNazwy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od około 3 miesięcy choruje na nerwice lekową. Tylko dzisiaj już wymówiłem sobie wstrząs anafilaktyczny, śmiertelne zatrucie czymś i zawał, ale przejdzmy do rzeczy. Około 6h temu poraził mnie prąd od przedłużacza. Miałem lekko wilgotne ręce ponieważ byłem spocony. Dotknąłem przedłużaczy 1 ręka, druga dotykałem łóżko i miałem gumowe buty. Czyli jakby nie zamknąłem obwodu. Samo dotknięcie trwało nawet mniej niż sekundę, tylko dotknąłem i od razu doskoczyłem ręką. Oczywiście wtedy od adrenaliny bicie serca Ok 130 - 140. Jakby lekkie otumanienie i zawroty głowy (ale nie jestem pewien bo jechałem 12 h autobusem i mam lekka chorobę lokomocyjną). Przy wdechu jakby lekki boli mnie serce lub jego okolice (ale nie przy każdym). I tak jakby czasem drżało (?) Również czasem przy wdechu mam ból w lewej części pleców (na wysokości pluc) Więc pytam się was o radę, jak myślicie, czy może być to moja głowa? Wiem do czego jest zdolna i naprawdę można sobie wmówić objawy. A jeszcze dodam ze oczywiście od razu sprawdzam co mi grozi itd -_- Liczę na Waszą pomoc! Mieliście kiedyś coś podobnego? Dodam ze zostałem kopnięty w palec serdeczny u prawej ręki Pomocy! Już nie wytrzymuje z tym -_-