Agnieszka34 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam kochani nerwicowcy. Powiedzcie, czy wasze objawy tez sa NAJTRAGICZNIEJSZE rano? Jesli tak to jakie macie sposoby zeby przetrwac? Mi odpuszcza wieczorami na tyle ze mysle sobie- w koncu. Az do kolejnego poranka. I to nie atakuje natychmiast po przebudzeniu tylko jal wstane:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewaf Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dzieje się tak ,ponieważ rano budzisz się i musisz przyzwyczaić się do stanu lękowego.W nocy lęk łagodnieje.Musisz iść do psychiatry,przepisze ci leki,które będą osłabiały uczucie lęku,potem z czasem zapomnisz o lękach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lilak Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jam mam nerwicę lękową od dziecka. Mam to samo, w okresie kiedy nerwica daje o sobie znać najgorzej czuje się rano. Ledwo wstaję z łóżka, cała się trzęsę. W pracy ledwo żyję, a wieczorem jest znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi