Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lekowa

marzena

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam 58 lat. Jestem Polakiem z Wileńszczyzny. Nie mogę spać, boli mnie głowa, trudno mi oddychać. Wszystko zaczęło się w dzieciństwie. Rodzice mnie nie kochali, często bili, więc drżałem ze strachu każdy dzień. Gdy ukończyłem 16 lat, mój organizm nie wytrzymał, i zachorowałem. Na początku robiło się słabo, a później zaczęło brakować powietrza. Z trudem ukończyłem szkołę średnią. Nie mogłem się ani uczyć, ani pracować, dlatego nie zdobyłem żadnego zawodu. Potem siostra mi zabrała nowy dom. Teraz mieszkam w starym domu bez żadnych wygód. W latach 90-tych zacząłem się wtrącać do polityki, i to bardzo źle się dla mnie skończyło. Zainteresowały się mną Służby specjalne Litwy. Prawdopodobnie byłem długo obserwowany. Dlatego w r. 2010 przez 3 miesiące byłem torturowany za pomocą fal elektromagnetycznych we własnym mieszkaniu. A jak jest teraz ? Oni nie dają mi spokoju, wyrządzając huk. Chcą, abym zwariował. Nie mam dzieci. Nie mam przyjaciół. Wszystkiego się boję. Nie wiem, co robić. Potrzebne mi jest wsparcie duchowe. Szukam ludzi, którzy potrafiliby mnie zrozumieć.