Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lekowa

marzena

Rekomendowane odpowiedzi

Hej wszystkim. Aga trzymam kciuki za Ciebie daj znać jak przetrwałas na Komunii. Ale byłaś dzielna u kosmetyczki! Marzenko wzięłam ten lek witaminowy tego drugiego nie bo i tak bol mi czaszkę rozsadza.. Dedu te ataki są okropne mi też się słabo robi jak gdzieś jestem poza domem. Ale w domu też mnie lęki dopadaja. Znerwicowana co u Ciebie?

Mag witaj. Ja miałam podobnie w sytuacji kiedy mój synek dostał niedawno wymiotow z biegunka i położyli go do szpitala. Potem mój mąż się rozchorował i miał to samo. Ja w tym czasie nie dałam rady jeść że strachu że mnie też weźmie i non stop mnie mdlilo. Ale nie wymiotowalam, potem mu to przeszło. Postaraj się o tym nie myśleć wiem że to trudne. My napedzamy dodatkowo te objawy i jest jeszcze gorzej.

Oj chyba nie. Jelitowka zbiera zniwa. U nas wszyscy i my i znajomi a najgorsze ze moja cora... a jutro Komunia. Tylko ze ona nie ma nerwicy i tu sra a tu chrupki wpycha haha Tylko nikt bie wymiotuje wszyscy biegunka. Mag nie wiem co to znaczy lęk przed wymiotami, nigdy go nie mialam. Czasem nawet prowokuje wymioty jak mi cos siadzie na zoladku i boli. Domyslam sie jednak ze to dramat jak kazdy inny lęk. Mam kolezanke ktora tak sie tez obawia wymiotow ze mdleje. Kup Cole ona lagodzi odruch wymiotny albo Aviomarin jakis.

Marzenko nie brałam na razie bo i tak głowa mi nawala po tych witaminach, one mają duże dawki i działają na neurony w mózgu więc może dlatego boli ta głowa. W ulotce tamtego leku pisze aby go brać regularnie i ostrożnie odstawiać a ja mam za tydzień ten tomograf i nie mogę brać leków więc się wstrzymam z tym narazie a lekarza nie spytałam jak to zrobić i nie mam jak go spytać narazie bo majówka

Mag16 ale nie zawsze przy jelitowce sie wymiotuje:) ja np prawie nigdy. A brzuch moze bolec od nerwow. Marzena: brawo! Oby tak dalej kochana!!!!! Ja padam na twarz po Komunii. Tyle sie dzialo ze nie mialam czasu pomyslec o nerwicy. Bylo CUDOWNIE!!! pierwszy dzien od jakiegos czasu bez grama lęku. Cos tam sie chcialo zadziac ale nie walczylam, akceptowalam. No i glowa caly czas zajeta byla. Zmykam spac bo mi sie oczy zamykaja. Dobranoc