Leszek55 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Anetat, u mnie goilo się dobrze. Ciete mialem obie nogi. Pacjent juz na sali ogolnej? Wymaz powinien ustalic, czy jest przyczyna bakteryjna. Faktycznie dlugo to trwa. Ja mialem skrzepline w koniuszku serca, a to juz bylo bezposrednie zagrozenie, ale mi sie udalo. Usuwali mi tez plyn z oplucnej, ale to juz drobiazg, chociaz bolesny. Trzymam kciuki, sale samej w domu raczej ciezko nad wszystkim panowac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
AnetaT Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Leszek55 tak od Wielkanocy jest na sali ogólnej. Początkowo było w porządku. Dopiero tydzień temu otworzył lekarz ranę oczyscil i w czwartek wziął wymaz. Wynik posiewu ma być ok środy. Do wczoraj nie leczyli antybiotykami nie było temperatury. Wczoraj lekarz dyżurny wprowadził antybiotyk czy pomoże czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi