Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Samopoczucie przy concor 2,5

dorotella

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Po paru dniach kołatania powinny ustać chociaż u mnie od czasu do czasu zdarzają się jazdy, wydaje mi się że mój organizm już się przyzwyczaił do tej dawki i jest za słaba bo jak czasami jak są te jazdy dobieram jeszcze pół tabletki i dopiero jest w miarę ok. Pozdrawiam

U mnie na początku też tak zbijało miałem 11060 105/55 źle się wtedy czułem słabo i ogólnie do niczego po tygodniu organizm się przyzwyczaił przyczym u mnie było tak że 1 tydzień zaczynałem od dawki 1,25 w drugim dopiero 2,5 i teraz już biorę 3,75 a wiadomo skąd masz ten szybszy puls?

Gość Anecik31!@

Witam, ja biorę 2gi dzień concor cor 2.5, wczoraj bylo ok arytmia od ręki przeszły,ale dzis samopoczucie jest okropne, biorę jedną rano,po 2h w głowie szum,sucho w ustach ledwo słyszałam ludzi co do mnie mówili, bo akurat byłam w pracy, niewiem czy się nakręcam i czy to przejdzie bo nie chcę po dwóch dniach stosowania lecieć do lekarza, poprzednio przez miesiąc brałam propranolol i czułam się b.dobrze , kolei pomagał mi zaledwie na 5,6 godz. Więc lekarz zmienił na concor, czy takie skutki uboczne ktoś miewal?