Marcela1991 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Witam jadłam dziś obiad i nagle zrobiło mi się słabo w klatce piersiowej przestraszyłam się myślałam ze zawał i pojechałam na ekg wszystko ok dodam ze leczę się na nerwicę i takychardie mam 25 lat czy ktoś z Was miał taki objaw ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcela1991 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość thai Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Zapewne jesteś za młoda na takie incydenty, to pewnie nerwica i dziwne takie odczucie, bo jak napisalas nic nie wyszlo, ale jak cos porob sobie badania serca i inne i zobacz jak w ogole ze zdrowiem może to tylko psychiczne odczucia i się nakrecasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcela1991 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dziękuję ze ktoś odpisał robiłam w styczniu ekg i echo i wszystko ok wyszło dodam jeszcze ze strasznie gorąco było w pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Adamchi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Tak ! Niewielka zmiana rytmu serca, przy nerwicy, może powodować nagły skok paniki prowadzący czasami nawet do omdleń - pełny automatyzm ( ma to związek z nerwową reakcją mózgu, który czując cykora strzela adrenaliną aby ułatwić Ci *walkę* lub *ucieczkę*. Ta adrenalina potęguje panikę i szybsze bicie serca lub nawet kołatanie czy arytmię, Start jest szybki ale zwolnienie trwa dłużej i czujemy się nieciekawie. Stalowe nerwy to też moje marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi